Να κλείσει νικηφόρα τη χρονιά ο Διαγόρας Βραχνεΐκων

Στα Βραχνέικα στο «κάστρο του» θα ολοκληρώσει τον πρώτο γύρο της φετινής Γ’ Εθνικής ο Διαγόρας Βραχνεΐκων που μετά τον Πανγυθεατικό θα δώσει ένα ακόμα ματς κόντρα σε μια ομάδα που ψάχνει βαθμούς για την σωτηρία της.

Ένα εκ νέου σαφώς δύσκολο παιχνίδι για τους ποδοσφαιριστές του Χρήστου Τσίκα που αυτή τη στιγμή βρίσκονται πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού και καλούνται στα εναπομείναντα παιχνίδια και ειδικά με την έναρξη του β’ γύρου να τα παίξουν όλα για όλα για την παραμονή.

Ο Παναργειακός θα ταξιδέψει στην Πάτρα ξέροντας πως έχει πολύ δύσκολη αποστολή όμως στην φάση που βρίσκεται η ομάδα του Άργους, δεν έχει περιθώριο να θεωρήσει χαμένο το οποιοδήποτε ματς γι’ αυτό θα παλέψει για βαθμό ή βαθμούς. Ο Διαγόρας δεν πρέπει να υποτιμήσει το ματς, πρέπει να παίξει από το πρώτο λεπτό με υπομονή για τη νίκη κόντρα στον άλλοτε ισχυρό Παναργειακό που έρχεται ως αουτσάιντερ.

Μετά από το κυριακάτικο ματς πάντως, αρχίζουν οι «τελικοί» για τους Βραχνιώτες αφού στα δύο πρώτα παιχνίδια του β΄ γύρου θα αντιμετωπίσουν εκτός του Τσιλιβή, την Σπάρτη, τον Ολυμπιακό Ζαχάρως (εντός) και την Ερμιονίδα (εκτός). Εκτός από τον τιμωρημένο Τάκη Σχοινά ο προπονητής Χρήστος Τσίκας δεν υπολογίζει τον τιμωρημένο Γιώργο Τριανταφυλλόπουλο που συμπλήρωσε κάρτες.