Να περάσει ο επόμενος…..(photos)

Πετρωτό: Βύρωνας Ξυπολιάς

Άρης Πατρών-Παναιγιάλειος 0-3 ( 42΄Σκούτας, 48΄, 68 Μπούνας)

Χαμένα πέναλτι: 39΄Χριστόπουλος, 64΄Μπούνας

Διαιτητής: Φωκάς (Βασιλόπουλος-Τσούρας)

Την 7η σερί νίκη του στο πρωτάθλημα πανηγύρισε ο Παναιγιάλειος, επικρατώντας εύκολα με 3-0 του Άρη Πατρών, δείχνοντας πως θέλει να είναι περαστικός από την Α’ Κατηγορία.

Την επόμενη αγωνιστική οι μελανόλευκοι θα αντιμετωπίσουν στο ντέρμπι κορυφής την ομάδα του Αετού Πατρών με στόχο την όγδοη σερί νίκη.

Αντιθέτως ο Άρης βρίσκεται στην 5η θέση του πρωταθλήματος με 10 βαθμούς και την επόμενη αγωνιστική θα αντιμετωπίσει εντός έδρας την Αιγείρα/Ακράτα.

Μελανό σημείο του παιχνιδιού ο τραυματισμός του σέντερ φορ του Παναιγιαλείου Βαγγέλη Γκάτση καθώς στην προσπάθειά του να κάνει ανάποδο ψαλίδι, έπεσε άσχημα στο έδαφος με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στον αγκώνα του.

Ο Άρης Πατρών έχει πολλά παράπονα για την διαιτησία του κ. Φωκά και των βοηθών του.

ΦΙΛΜ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

7΄Σουτ του Λάτση θα αποκρούσει σε κόρνερ ο Αθανασόπουλος, η μπάλα βρήκε και στο οριζόντιο δοκάρι.

10΄Σουτ του Γκολφίνου θα αποκρούσει σε κόρνερ ο Αθανασόπουλος.

12΄Φάουλ του Μπούνα κεφαλιά του Γκάτση πάνω από τα δοκάρια.

15΄Τετ α τετ του Μπούνα θα αποκρούσει ο Χάχαλης.

32΄Φάουλ του Λάτση θα μπλοκάρει ο Αθανασόπουλος.

38΄Σουτ του Χριστόπουλου η μπάλα θα βρει στο χέρι του Κωνσταντόπουλου με τον Διαιτητή να καταλογίζει το σημείο του πέναλτι.

39΄Την εκτέλεση θα αναλάβει ο Χριστόπουλος αλλά ο Χάχαλης θα αποκρούσει.

42΄Ύστερα από φάουλ-γέμισα ο Μεντζελόπουλος με τον Χάχαλη θα έχουν λάθος συνεννόηση και σε κενή εστία ο Σκούτας θα κάνει το 0-1.

46΄Μακρινό σουτ του Μητρόπουλου που προσπάθησε να αιφνιδιάσει τον Αθανασόπουλο αλλά η μπάλα θα περάσει άουτ.

48΄Συρτό γύρισμα του Χριστόπουλου από τα δεξιά ο Σκούτας θα αφήσει την μπάλα να περάσει κάτω από τα πόδια του και με πλασέ ο Μπούνας θα γράψει το 0-2.

53΄Γύρισμα του Χριστόπουλου από τα δεξιά τετ α τετ ο Οικονόμου θα στείλει την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

58΄Τετ α τετ του Μπούνα θα αποκρούσει ο Ψυχράμης στην επαναφορά ο Μπούνας θα δώσει πάσα στον Μπελεζάκη αλλά το πλασέ του θα σταματήσει στο δεξί κάθετο δοκάρι.

63΄Σέντρα του Σκούτα από τα δεξιά η μπάλα θα βρει στο χέρι του Μιχαλόπουλου με τον Διαιτητή να καταλογίζει για δεύτερη φορά το σημείου του πέναλτι.

64΄Την εκτέλεση θα αναλάβει ο Μπούνας αλλά η μπάλα θα σταματήσει στο δεξί κάθετο δοκάρι.

68΄Πλασέ του Μπούνα από το ύψος της μικρής περιοχής για το 0-3.

Συνθέσεις:

ΑΡΗΣ ΠΑΤΡΩΝ (Γ. Βογιατζής): Χάχαλης (46. λ.τ.Ψυχράμης), Θεοδωρόπουλος, Λάτσης, Κωνσταντόπουλος (70΄λ.τ. Κεχρανιάς), Μιχαλόπουλος (64΄Χαβάνης), Μεντζελόπουλος, Αλποχωρίτης, Καταρτζόπουλος, Τσαρτόλιας (73΄Παναγόπουλος), Μητρόπουλος, Γκολφίνος.

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Α. Σπυρόπουλος-Μ. Λελούδας): Αθανασόπουλος, Βλάχος, Καφεντζής, Σπανογιάννης, Κουραχάνης, Μπακατσέλος, Μπούνας, Οικονόμου (78΄Σταθακόπουλος), Μπελεζάκης (70΄Αποστόλης), Γκάτσης (30΄λ.τ. Σκούτας), Χριστόπουλος (84΄Πλατυκώστας).