Νικηφόρο ξεκίνημα για τον Ολυμπιακό Ζαρουχλεΐκων

Με το δεξί ξεκίνησε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα της Γ’ Κατηγορίας ο Ολυμπιακός Ζαρουχλεΐκων που επικράτησε εκτός έδρας με 3-2 του Ρωμανού.

Πρεμιέρα με το δεξί για τον Ολυμπιακό Ζαρουχλεΐκων που επικράτησε ενάντια στον Ρωμανό πιο εύκολα από τι δείχνει το τελικό σκορ 3-2.Ο Ρωμανός άνοιξε το σκορ στο 19′ με σκόρερ τον Χρήστο Κομνηνό.

Η αντίδραση των φιλοξενούμενων ήταν άμεση και στο 30ο λεπτό με σκόρερ τον Μάριο Γεωργόπουλο έφερε το ματς στην απόλυτη ισορροπία σκορ που παρέμεινε μέχρι και την ανάπαυλα του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός έβγαλε την ανωτερότητα του στο γήπεδο και κατάφερε να σημειώσει, αλλά δύο τέρματα με τον Αναστασόπουλο στο 49′ και  τον Γεωργόπουλο (2ο προσωπικό τέρμα) στο 70ο λεπτό. Το μόνο που κατάφερε ο Ρωμανός ήταν να μειώσει σε 2-3 στο 89′ με σκόρερ τον Σπαθάρη.

ΡΩΜΑΝΟΣ (Κ.Παναγιωτόπουλος) : Γ. Παναγιωτόπουλος, Ξυπολιάς(63’Τσιμεράκης) Ν.Κομνηνός, Γκαβέρας, Δριμάλας, Χ.Κομνηνός(70’Σπαθάρης) Αγγελόπουλος, Α.Παναγιωτόπουλος, Θωμάς,Σουγλέρης, Ηλιόπουλος (63’Καυγάς).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΖAΡΟΥΧΛΕΪΚΩΝ (Β.Μαρκάτος): Τρίγκας, Αντωνόπουλος ,Σώρρας, Β.Μαρκάτος, Χαμοσφακίδης, Μετόλι (72’Θεοφανόπουλος), Γκουνέλας, Αναστασόπουλος (86’Α.Τσιντώνης), Αθανασόπουλος, Γεωργόπουλος, Κ.Τσιντώνης (51’Χαιντάρας).

Επιμέλεια: Βύρωνας Ξυπολιάς