Ξέρει το… γκολ ο Αντωνακόπουλος!

Ο επιθετικός της Α.Ε. Σταροχωρίου Γιώργος Αντωνακόπουλος διανύει ακόμα μία εξαιρετική χρονιά με την ομάδα του, αφού έκανε αυτό που πρέπει να ξέρει να κάνει ένας φορ, δηλαδή να σκοράρει!

Παίκτης με καλά προσόντα, βοήθησε για ακόμη μία χρονιά του «πράσινους» αφού πέτυχε όμορφα και παλικαρίσια τέρματα, φτάνοντας συνολικά τα 16.

Σπανίζουν στις μέρες μας παίκτες που να βλέπουν δίχτυα με τον Αντωνακόπουλο να είναι στα καλύτερά του και να αποτελεί μία από τις πλέον αξιόπιστες λύσεις στη Β΄ Κατηγορία τα τελευταία χρόνια! Είναι ενδεικτικό πως τα τελευταία χρόνια ξεπερνάει τα 20 γκολ με μοναδική εξαίρεση την περσινή σεζόν.

Ο 28χρονος ποδοσφαιριστής ξεκίνησε στις ακαδημίες της Παναχαϊκής πριν από πολλά χρόνια, αλλά σταμάτησε σε ηλικία 10 ετών. Όταν η Α.Ε. Σταροχωρίου αναγεννήθηκε, πήρε την απόφαση να επιστρέψει. Ήταν πιστό μέλος της και παρότι έχει αρκετές προτάσεις κάθε χρόνο, παραμένει στην ομάδα του χωριού.

«Όσο τρέλα και να έχω με τη μπάλα καλό είναι προς το παρών να μη γίνει τίποτα. Η υγεία πάνω απ΄ όλα. Αν γίνουν τα πρωταθλήματα μέσα στο καλοκαίρι θα ήταν βάναυσο για τους ποδοσφαιριστές», δήλωσε στο patragoal.gr για τα όσα συμβαίνουν εν μέσω κορονοϊού.