Ξαναβρίσκει τον εαυτό του ο Ατρόμητος Πατρών (photos)

Ατρόμητος Πατρών-Αχαϊός Σαραβαλίου 4-0 (15΄ Π. Γκότσης, 21΄Β. Παπαγεωργίου, 67΄ Γραμματικόπουλος, 73΄ πεν. Ανδρεόπουλος)

Διαιτητής : Αθανασόπουλος (Ανδριανός-Δριβήλας)

Εύκολο απόγευμα είχε ο Ατρόμητος Πατρών απέναντι στον Αχαϊό Σαραβαλίου, αφού επικράτησε με το ευρύ 4-0 και ανέβηκε ακόμα περισσότερο στον βαθμολογικό πίνακα.

Αντίθετα η ομάδα του Σοφοκλή Παναγόπουλου γνώρισε την 2η διαδοχική της ήττα και έμεινε στα χαμηλά, έχοντας 5 βαθμούς και ευρισκόμενη στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας.

Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που μπήκαν πιο δύνατα στο παιχνίδι και απείλησαν στο 8’ με την σέντρα του Κωστή που δεν πρόλαβε να μετουσιώσει σε τέρμα με το κεφάλι ο Ανδρεόπουλος, ενώ στο 12’ λεπτό έχασαν νέα σπουδαία ευκαιρία, αφού ο Γκότσης βρέθηκε μόνος του σε τετ α τετ από τα δεξιά, αλλά δεν μπόρεσε να νικήσει τον Μπαμπέκο που έδιωξε σωτήρια με τα πόδια.

Η απάντηση των φιλοξενούμενων ήρθε στο 13’ με τον Μπαζάρογλου να σεντράρει από τα δεξιά και τον Μπίστιχα να μην μπορεί να νικήσει τον Βεντούρη, ενώ δύο λεπτά μετά οι «πορτοκαλί» άνοιξαν το σκορ, όταν σε ψηλοκρεμαστή πάσα του Γραμματικόπουλου στον Γκότση, ο τελευταίος με ωραία ενέργεια απέφυγε τον αμυντικό και πλάσαρε στην αριστερή γωνία του Μπαμπέκου για το 1-0.

Στο 17’ λεπτό το δυνατό σουτ του Γερογιάννη πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Μπαμπέκου, ενώ ο πορτιέρο του Αχαϊού πραγματοποίησε εντυπωσιακή απόκρουση σε κόρνερ στο 20’ λεπτό, στο καλό φάουλ του Νίκου Γραμματικόπουλου.

Στο 21’ λεπτό οι γηπεδούχοι διπλασίασαν τα τέρματα τους με το εξαιρετικό σουτ έξω από την περιοχή του Β. Παπαγεωργίου, ενώ λίγα λεπτά μετά ο Κωστής βρέθηκε και πάλι μόνος του απέναντι από τον Μπαμπέκο, με τον τερματοφύλακα του Αχαϊού να μπλοκάρει σωτήρια.

Μια καλή στιγμή για τους φιλοξενούμενους να ξαναμπούν στο παιχνίδι είχαμε στο 28’ λεπτό, όταν ο Πρίφτης σούταρε από πλεονεκτική θέση, αλλά ο Βεντουρής έδιωξε σωτήρια με τις γροθιές.

Στο 30’ λεπτό ο Κωστής έκανε ωραία ενέργεια από τα δεξιά, αλλά το σουτ που επιχείρησε έφυγε άουτ, ενώ στο 32’ λεπτό ο Βεντουρής μπλόκαρε το επικίνδυνο φάουλ του Καφεντζή.

Με την έναρξη του β’ μέρους, ο Αχαϊός προσπάθησε να αντιδράσει και στην πρώτη του καλή ευκαιρία, ο Καφεντζής εκτέλεσε φάουλ αλλά προ του Ανδριέλου ο Βεντουρής μπλόκαρε την μπάλα.

Στο 55’ λεπτό του σούτ του Γραμματικόπουλου πέρασε λίγο άουτ, για να φτάσουμε στο 67’ λεπτό όπου ο Γκότσης με σουτ έστειλε την μπάλα στο δεξί δοκάρι του Μπαμπέκου και στην επαναφορά ο Νίκος Γραμματικόπουλος ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0. Στην συγκεκριμένη φάση οι Σαραβαλιώτες διαμαρτύρονται ότι έχει προηγηθεί στο ξεκίνημα της φάσης φάουλ που δεν σφυρίχθηκε στον Η. Σωτηρόπουλο.

Στο 73’ λεπτό ο Ανδρεόπουλος με ωραία ενέργεια πέρασε και τον Μπαμπέκο, με τον τελευταίο να τον ανατρέπει και τον κ. Αθανασόπουλο να δίνει πέναλτι. Την εσχάτη των ποινών ανέλαβε ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής, ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό 4-0.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΑΤΡΩΝ (Χ. Καραπίτσος): Βεντουρής, Τσίμπιτσης, Παπασπυρόπουλος, Γερογιάννης (67΄ Γκότσης), Χριστόπουλος, Σδρόλιας (68΄ Κολοβούρης), Παπαγεωργίου (88΄ Μαντάς), Π. Γκότσης (66΄ Μπακόπουλος), Κωστής, Γραμματικόπουλος, Ανδρεόπουλος.

ΑΧΑΪΟΣ ΣΑΡΑΒΑΛΙΟΥ : Μπαμπέκος, Η. Σωτηρόπουλος (70’ Α. Σωτηρόπουλος), Νικολόπουλος (35’ Νάνος), Δημόπουλος, Καφεντζής, Παντελής, Γκλαβάς, Ανδριέλος, Μπίστιχας (46’ Χαϊκάλης), Μπαζάρογλου, Πρίφτης (60’ Σουβαλιώτης)