Πάει… αλώβητος στο ντέρμπι!

ΑΓΥΙΑ: Παναγιώτης Σουτζόγλου

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Βαγγέλης Σαφαρίκας           

ΣΚΟΡΕΡ: (31΄ πεν., 75΄πεν. Λυμπέρης, 57΄ Μπάκας, 88΄Λαζανάς – 45΄, 63΄ Σ. Πρέμτος)

Μεγάλη νίκη για τον Αετό, καθώς επικράτησε του Δαβουρλή με σκορ 4-2 για την 7η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Α’ Κατηγορίας.

Η ομάδα του Χάρη Ράντου δυσκολεύτηκε πολύ από τους πιτσιρικάδες, προηγήθηκε δύο φορές και ισοφαρίστηκε από τον Σπύρο Πρέμπτο, ωστόσο στο τελευταίο εικοσάλεπτο ο Αετός ανέβηκε και όταν μπήκε ο Πουλουπάτης, πίεσε, έχασε ένα πέναλτι και σκόραρε δύο φορές, ενώ ξεχώρισε το γκολ του Λαζανά για το 4-2.

Την επόμενη αγωνιστική διεξάγεται το ντέρμπι πρωτιάς στον 2ο όμιλο ανάμεσα στον Παναιγιάλειο και τον Αετό Πατρών.

ΦΙΛΜ:

25′ Ευκαιρία για τον Αετό να ανοίξει το σκορ, όταν ο μπίρμπας έβγαλε ωραία μπαλιά για τον μπάκα, αυτός με ένα σουτ από τα αριστερά έστειλε την μπάλα πάνω στον Κοκοτσή και στη συνέχεια έδιωξαν οι αμυντικοί του Δαβουρλή.

30′ απίστευτη ευκαιρία για τον Αετό, έπειτα από τη σέντρα του Μαρκόπουλου, η μπάλα βρήκε σε αμυντικούς και όταν έκανε την κεφαλιά ο Καρακάσης, έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Κοκοτσής.

31′ Ο Αετός άνοιξε το έπειτα από την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Λυμπέρη για το 1-0.

45′ Έπειτα από ωραίο συνδυασμό του Πρέμπτου και του Στάμου, έκαναν το 1-2 και ο Πρέμπτος με σουτ από τα δεξιά ισοφάρισε σε 1-1 για τον Δαβουρλή. Πρώτο γκολ που τρώει ο Αετός στο πρωτάθλημα.

57′ Έπειτα από τη σέντρα του Παπαδιονυσίου, η μπάλα έσκασε μπροστά στους αμυντικούς, ο Μπάκας βγήκε μόνος και με πλασέ έκανε το 2-1.

63′ έπειτα από το κόρνερ του βετούλα, έγινε ολιγωρία στην άμυνα του Αετού και ο Σπύρος Πρέμπτος από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-2.

75′ Ο Αετός έκανε το 3-2 έπειτα από την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Λυμπέρη.

86′ Χαμένο πέναλτι για τον Αετό με τον Παπαδιονυσίου να την στέλνει στο οριζόντιο δοκάρι και έπειτα ο Μανούσος σε κόρνερ.

88′ Ο Λαζανάς με εξαιρετική ενέργεια πέρασε τρεις παίκτες, μπήκε μέσα στην περιοχή και με πλασέ έκανε το 4-2.

Συνθέσεις:

ΑΕΤΟΣ ΠΑΤΡΩΝ (Χ. Ράντος): Καλλιακμάνης, Χαλκιόπουλος, Η. Ασκούνης, Μαρκόπουλος, Λαζανάς, Καρακάσης (70’ Πουλουμπάτης), Μπάκας (80’ Γ. Ασκούνης), Μπίρμπας, Παπαδιονυσίου, Λυμπέρης (90’ Σπηλιωτόπουλος), Πανόπουλος (58’΄λ.τ. Μαράτος)

ΔΑΒΟΥΡΛΗΣ Κ΄92 (Δ. Ράπτης): Κοκοτσής, Ανδρεοσόπουλος (65’ Ζαφειράκης), Τελέγκος (79’ Νασόπουλος), Σ. Πρέμτο, Μανούσος, Βετούλας, Λαζαρίδης (55’ λ.τ. Κ. Πρέμτο), Στάμος, Μακρής (79’ Κουμπουρλής), Αντύπας, Πολίτης.