«Πέταγε φωτιές» επιθετικά ο Ατρόμητος Ζαρουχλεΐκων

Ο Ατρόμητος Ζαρουχλεΐκων επέστρεψε στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο με σταθερά, αλλά ουσιαστικά βήματα κατάφερε τη φετινή χρονιά να παίξει ωραίο ποδόσφαιρο, αλλά και να πάρει τις νίκες που ήθελε, λειτουργώντας ως θυγατρική του Ατρόμητου Πατρών.

Η ομάδα βασίζεται σε νέα παιδιά που έχουν όρεξη και πολύ ταλέντο. Αξίζουν συγχαρητήρια στους ανθρώπους του σωματείου που πέτυχαν πολλά και σημαντικά πράγματα και έβαλαν ένα γερό θεμέλιο για το αύριο της ομάδας.

Πίσω από αυτή την προσπάθεια βρίσκεται ο έμπειρος προπονητής Δημήτρης Σγούρας που κατάφερε να δημιουργήσει μια ομάδα με αρχή, μέση και τέλος.  Μαζί με τον παράγοντα Γιάννη Χριστοδουλόπουλο δημιούργησαν κάτι πολύ καλό που βγάζει υγεία και θα αποτελέσει το μέλλον των «πορτοκαλί».

Oι «πορτοκαλί» είναι δεδομένο πως θα διεκδικούσαν την είσοδό τους στην πεντάδα, αφού ήταν σε απόσταση αναπνοής από την 5η θέση (-4).

Η νίκη κόντρα στον Πείρο Ισώματος (2-1) για τη 13η αγωνιστική, όπως και το «τρίποντο» με 1-0 κόντρα στον Ωλενιακό θεωρούνται οι καλύτερες στιγμές της ομάδας στο πρωτάθλημα, καθώς την έφεραν πολύ κοντά στην πεντάδα.

Ο Ατρόμητος με 40 τέρματα ενεργητικό έχει την 4η καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος.

Πρώτος σκόρερ της ομάδας είναι ο Κώστας Τσάκωνας που σημείωσε 15 γκολ, ενώ τον ακολουθούν οι Ανδρέας Πανταζόπουλος με 8 τέρματα και Πάρης Πανταζόπουλος με 5 γκολ.