Πέτρος Δημητρίου: “Θα είμαι ο τελευταίος που θα φύγει από την ομάδα”

Ο προπονητής της Παναχαϊκής, Πέτρος Δημητρίου τόνισε μετά το τέλος του αγώνα με τον Λεβαδειακό και την ήττα της ομάδας του με 2-1 για την 17η αγωνιστική της Super League 2 στην κάμερα της ΕΡΤ.

«Πικρό φινάλε. Η ομάδα ήταν εξαιρετική παρότι μια εβδομάδα δεν προπονήθηκε. Είμαι στην ομάδα τέσσερις μέρες και με συγκίνησε η παρουσία της. Νομίζω ότι το πέναλτι δεν ήταν σε καμία περίπτωση. Μας αδικεί το σκορ. Δείξαμε καλά στοιχεία και αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά. Σταθήκαμε επάξια στο παιχνίδι»

Συμπληρώνοντας:

«Έχω πάρει διαβεβαιώσεις ότι μέχρι την Παρασκευή θα λυθεί το θέμα. Έχω υπογράψει συμβόλαιο μέχρι το τέλος της σεζόν με την ομάδα και έχω πάρει χρήματα. Η Παναχαϊκή είναι ένα μεγάλο μέγεθος με μεγάλη ιστορία και είναι τιμή μου που είμαι εδώ.

Την αδικεί την Παναχαϊκή η κατηγορία που βρίσκεται. Πιστεύω θα λυθεί το πρόβλημα γιατί ο κόσμος και οι επιχειρηματίες με τον πρόεδρο προσπαθούν να βρουν μια κοινή λύση.

Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό. Δεν συμβιβάζομαι με τίποτα. Αυτό που θέλω είναι να κάνω τη δουλειά μου. Η ομάδα θα βρει τον δρόμο της. Θα κάνω ότι μπορώ και θα είμαι ο τελευταίος που θα φύγει από την ομάδα. Θαύμαζα την Παναχαϊκή, την έχω αντιμετωπίσει στο παρελθόν και πάντα ήταν στο πίσω μέρος του μυαλού μου να έρθω στην ομάδα».