Πήρε ρεβάνς και πρόκριση ο Άρης Πατρών

«Α. Κάνιστρας»: Βύρωνας Ξυπολιάς

Διαιτητής: Κ. Ανδριανός (Κακαφώνης- Μ. Ανδριανός)

Σπουδαία πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου ερασιτεχνών πανηγύρισε η ομάδα του Άρη Πατρών καθώς κέρδισε με σκορ 2-1 τον Αετό Πατρών, παίρνοντας παράλληλα ρεβάνς για την ήττα στο πρωτάθλημα. Μεγάλος πρωταγωνιστής για την ομάδα των Προσφυγικών ο Μιχάλης Μιχαλόπουλος που σημείωσε και τα δύο γκολ.

ΦΙΛΜ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

15′ Δυνατό σουτ του Μιχαλόπουλου μέσα από την περιοχή για το 1-0 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς από τους ανθρώπους του Άρη.

21′ Σουτ του Μητρόπουλου πάνω από τα δοκάρια.

37′ Σουτ του Ραμόπουλου πάνω από τα δοκάρια.

42′ Φάουλ του Λάτση η μπάλα θα περάσει άουτ.

60′ Εκπληκτική κίνηση “σέντερ φορ” από τον Λυμπέρη που θα αποφύγει τον προσωπικό του αντίπαλο και με πλασέ θα ισοφαρίσει σε 1-1.

Μετά το γκολ της ισοφάρισης, αναπληρωματικός ποδοσφαιριστής του Αετού Πατρών εξύβρισε κατά της ομάδα τους Άρη και τότε είχαμε 5λεπτη διακοπή καθώς άνθρωποι του Άρη από την κερκίδα και από τον αγωνιστικό χώρο  ήρθαν σε ρήξη με τον πάγκο του Αετού Πατρών. Με τον διαιτητή της αναμέτρησης να αποβάλλει τον γενικό αρχηγό του Άρη Πατρών Τάκη Αναστασόπουλο και τον ποδοσφαιριστή του Αετού Νίκο Σπηλιωτόπουλο.

71′ Εκπληκτική ατομική ενέργεια του Λάτση απο τα αριστερά που θα βγάλει την σέντρα και ο Μιχαλόπουλος με πλασέ στο πρώτο δοκάρι θα γράψει το 2-1.

79′ Σουτ του Μητρόπουλου θα μπλοκάρει ο Καλλιακμάνης.

84′ Σουτ του Μητρόπουλου η μπάλα θα περάσει άουτ.

Συνθέσεις:

ΑΡΗΣ ΠΑΤΡΩΝ (Γ. Βογιατζής): Χάχαλης, Θεοδωρόπουλος (65’ Γκολφίνος), Λάτσης, Κωνσταντόπουλος, Τσαρτόλιας, Μεντζελόπουλος, Αλποχωρίτης, Καταρτζόπουλος, Μιχαλόπουλος (84’ Κεχρανιάς), Μητρόπουλος (91’ Χαβάνης), Ραμόπουλος (93′ Παναγόπουλος).

ΑΕΤΟΣ ΠΑΤΡΩΝ (Χ. Ράντος): Καλλιακμάνης, Χαλκιόπουλος, Τσιούλος, Βύνιας (60′ Γ. Ασκούνης), Λαζανάς, Καρακάσης (74’ Πουλουπάτης), Μπάκας, Μπίρμπας, Παπαδιονυσίου, Λυμπέρης, Μαράτος (54’ Πανόπουλος).