Πήρε την πρόκριση, «έχασε» Μικελάτο ο Ατρόμητος Πατρών

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Φωκάς (Τραγουλιάς-Σταθοπούλου)

ΣΚΟΡΕΡ:72’ Παπαγεωργίου, 80’ Μαντάς

Tην πρόκριση στους «8» του Κυπέλλου Ερασιτεχνών πήρε ο Ατρόμητος Πατρών, ο οποίος επικράτησε με 2-0 του Δία στο γήπεδο Ζαρουχλεΐκων με γκολ των Παπαγεωργίου στο 72′ και Μαντά στο 80′.

Οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν με αλλαγές στη βασική τους ενδεκάδα, με την ομάδα των Ζαρουχλεΐκων να χάνει κλασσικές ευκαιρίες για γκολ, μέχρι να σημειώσει το πρώτο τέρμα της με τον Βασίλη Παπαγεωργίου στο 72ο λεπτό μετά από ωραία προσπάθεια.

Είχαν προηγηθεί σπουδαίες ευκαιρίες με Ανδρεόπουλο (δις), Αναγνώστου, Μαντά, Μπελεζάκη. Στο 80ο λεπτό ο Ανδρέας Μαντάς με σουτ μέσα από την περιοχή «σφράγισε» την πρόκριση για την ομάδα του Χρήστου Καραπίτσου.

Το αρνητικό για τους «πορτοκαλί» είναι ότι έχασαν στο 25ο λεπτό της αναμέτρησης τον Δημήτρη Μικελάτο (με διάστρεμμα), ενώ με πρόβλημα αποχώρησε ο Σδρόλιας (ένιωθε ζαλάδες) μετά από χτύπημα στο πρόσωπο.

Συνθέσεις:

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΑΤΡΩΝ (Χ. Καραπίτσος): Αθανασακόπουλος, Γερογιάννης (75’ Γκότσης), Χριστόπουλος, Γιαννόπουλος, Αγκαράι, Σδρόλιας (45’ λ.τ. Αναγνώστου), Παπαγεωργίου, Μπελεζάκης (60’ Μανθόπουλος), Μικελάτος (25’ λ.τ. Γραμματικόπουλος), Μαντάς, Ανδρεόπουλος.

ΔΙΑΣ (Χ. Ξυπολιάς-Ν. Ορφανίδης): Μαργαλιάς, Θεμιστοκλόπουλος, Δημάτσας, Παπανικολόπουλος, Παπανικολάου, Κ. Μαλτέζος (77’ Στανής), Καπερώνης (62’ Τσερικλός), Σωτηρόπουλος, Τσεγκενές, Παναγιωτόπουλος (75’ Γκολφινόπουλος), Π. Μαλτέζος (86’ Κουραχάνης).