Πήρε το ντέρμπι και πάτησε κορυφή o Αετός Πατρών

Πετρωτό: Παναγιώτης Σουτζόγλου

Διαιτητής: Γιάννης Καλύβας

Σκόρερ: (33′ Μπάκας, 56′ Παπαδιονυσίου).

Μεγάλη νίκη για τον Αετό Πατρών, καθώς επικράτησε του ΑΠΣ Πάτραι με σκορ 2-0 για την 6η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Α’ Κατηγορίας.

Η ομάδα του Χάρη Ράντου είναι η μοναδική που δεν έχει δεχθεί γκολ στο πρωτάθλημα, ωστόσο παραμένει και αήττητη με 5 νίκες και 1 ισοπαλία. Απ’ την άλλη πλευρά το Πάτραι συνεχίζει το σερί αρνητικών αποτελεσμάτων, καθώς ψάχνει τη νίκη εδώ και τέσσερις αγωνιστικές στο πρωτάθλημα.

ΦΙΛΜ:

1′ Tο Πάτραι είχε ευκαιρία να ανοίξει το σκορ, αλλά ο Καλαμπόκας δίστασε να σουτάρει και έδιωξαν οι αμυντικοί του Αετού μέσα από την περιοχή και λίγο αριστερά.

33′ Ο Αετός άνοιξε το σκορ σε 0-1, έπειτα από την κάθετη μπαλιά του Παπαδιονυσίου, ο Μπάκας με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.

38′ Εκτέλεσε απευθείας φάουλ ο Κριμπάς αλλά η μπάλα πήγε στην “αγκαλιά” του Καλλιακμάνη.

42′ Τεράστια ευκαιρία για το Πάτραι να ισοφαρίσει, όταν ο Ραμαντάνης έκανε τη σέντρα από τα αριστερά, ο Κριμπάς με σουτ έστειλε την μπάλα στο αριστερό κάθετο δοκάρι και στη συνέχεια στο δεξί κάθετο δοκάρι και έδιωξαν οι αμυντικοί του Αετού.

45′ Έπειτα από τη σέντρα του Κριμπά από φάουλ η μπάλα πέρασε απ’ όλους, κατέληξε στα πόδια του Καλαμπόκα και αυτός με σουτ έστειλε την μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι άουτ.

50′ Όταν ο Καλαμπόκας έκανε τη σέντρα από τα δεξιά, ο Αγριμάκης με κεφαλιά έστειλε την λίγα μέτρα άουτ.

56′ Ο Αετός έκανε δύο τα τέρματα του, όταν ο Λυμπέρης εκτέλεσε φάουλ η μπάλα κατέληξε στο τοίχος, στη συνέχεια έκανε δεύτερο σουτ αλλά ο Παπαδιονυσίου έκανε την προβολή, άλλαξε πορεία η μπάλα και πήγε στα δίχτυα για το 0-2.

68′ Ο Ραμαντάνης έκανε τη σέντρα από τα αριστερά, η μπάλα πέρασε απ’όλους, κατέληξε στον Τσάμη ο οποίος έκανε το σουτ από τα δεξιά αλλά ο Καλλιακμάνης έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ.

Συνθέσεις:

ΑΠΣ Πάτραι (Αλέξης Σπηλιόπουλος): Μπαρδάκης, Ρήγας (59′ Τσάμης), Ραμαντάνης, Σπανός (34′ Σταθόπουλος), Ντινόπουλος, Βάρρας, Νικολάι, Κριμπάς (45′ Κατσιγιάννης), Αγριμάκης, Μιχαηλίδης, Καλαμπόκας (55′ Πομαρές).

Αετός Πατρών (Χάρης Ράντος): Καλλιακμάνης, Χαλκιόπουλος, Ασκούνης Ηλ., Μαρκόπουλος, Λαζανάς, Καρακάσης,  Μπάκας (60′ Μαράτος), Μπίρμπας, Παπαδιονυσίου (85′ Σδρόλιας), Λυμπέρης (90΄ Ι. Ασκούνης), Πανόπουλος (90+ Πουλουπάτης).