Πήρε το ντέρμπι στις καθυστερήσεις ο Ατρόμητος

Ζαρουχλεϊκα : Παναγιώτης Σουτζόγλου

Ατρόμητος Πατρών-Αναγέννηση 2-1 (41’ πεν, 95’ πεν. Ανδρεόπουλος / 81’ Τζελέπης)

Αποβολή : 40′ Παναγόπουλος

Διαιτητής: Κώστας Ανδριανός (Τραγουλιάς-Τσούρας)

Μεγάλη νίκη για τον Ατρόμητο Πατρών, καθώς επικράτησε της Αναγέννησης με σκορ 2-1 στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Α’ Κατηγορίας.

Η ομάδα του Χρήστου Καραπίτσου πήρε το τρίποντο που ήθελε στην εκπνοή του αγώνα με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ανδρεόπουλου, ωστόσο οι παίκτες και οι άνθρωποι της Αναγέννησης υποστηρίζουν πως ο “άρχοντας” της αναμέτρησης Κώστας Ανδριανός είχε δώσει τέσσερα λεπτά καθυστερήσεις και κράτησε ένα λεπτό παραπάνω, μέσα σε έντονες διαμαρτυρίες οι άνθρωποι της φιλοξενούμενης ομάδας.

Το σκορ το είχε ανοίξει ο Ανδρεόπουλος με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο πρώτο ημίχρονο και η ισοφάριση ήρθε στο 81′ με τον πρώην παίκτη του Ατρομήτου Πατρών Τζελέπη.

Το φιλμ του αγώνα

10‘ Ευκαιρία για τον Ατρόμητο, όταν ο Κωστής μπήκε μέσα στην περιοχή από τα αριστερά, έκανε το σουτ αλλά κατέληξε δίπλα από το κάθετο δοκάρι άουτ.

27‘ Τεράστια ευκαιρία για τον Ατρόμητο Πατρών, όταν ο Χριστόπουλος έκανε τη σέντρα από τα αριστερά, ο Ανδρεόπουλος με μονοκόμματο σουτ έστειλε την μπάλα λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι από το ύψος του πέναλτι.

29‘ Πρώτη καλή ευκαιρία για την Αναγέννηση, όταν ο Τζελέπης έκανε το σουτ από τα δεξιά, η μπάλα πήγε λίγα μέτρα άουτ.

40‘ Αποβολή για την Αναγέννηση, ο Παναγόπουλος είδε δεύτερη κίτρινη για χέρι πέναλτι υπέρ του Ατρομήτου.

41‘ Ο Ατρόμητος άνοιξε το σκορ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ανδρεόπουλου.

48‘ Όταν εκτέλεσε το φάουλ ο Τσιφας-Τσιτος, ο Αδαμόπουλος έκανε την κεφαλιά αλλά μπλόκαρε εύκολα ο Αθανασακόπουλος.

53‘ Μεγάλη ευκαιρία για την Αναγέννηση, όταν ο Κακαφώνης έκανε το σουτ έξω από την περιοχή, η μπάλα κοντραρε, άλλαξε πορεία αλλά ο Αθανασακόπουλος πρόλαβε και έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ.

56‘ Eυκαιρία για τον Ατρόμητο, όταν ο Ανδρεόπουλος έκανε το σουτ από τα δεξιά, η μπάλα κατέληξε λίγο δίπλα από το δοκάρι άουτ.

66‘ Mεγάλη ευκαιρία για τον Ατρόμητο, αρχικά έκανε ένα σουτ μέσα από την περιοχή ο Ανδρεόπουλος αλλά έκανε ωραία επέμβαση ο Σοφίλλας, στη συνέχεια ο Μπακόπουλος πήρε το “ριμπάουντ” αλλά το σουτ που έκανε πήγε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

68‘ Απίθανη ευκαιρία για τον Ατρόμητο, έπειτα από την ασταθή απόκρουση του Σοφίλλα, Παπαγεωργίου αστόχησε σε κενή εστία μέσα από την μικρή περιοχή. Η μπάλα πήγε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

81‘ Η Αναγέννηση ισοφάρισε με τον Τζελέπη, με ένα ξερό σουτ έξω από την περιοχή. 1-1.

95‘ Ο Ατρόμητος Πατρών με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι μπήκε μπροστά στο σκορ σε 2-1, με τον Ανδρεόπουλο, μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς των γηπεδούχων.

Συνθέσεις:

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΑΤΡΩΝ (Χρήστος Καραπίτσος): Αθανασακόπουλος, Γερογιάννης, Χριστόπουλος, Παπασπυρόπουλος, Παπαδόπουλος, Τσιμπιτσής, Παπαγεωργίου, Γκότσης (62′ Μπακόπουλος), Κωστής, Γραμματικόπουλος (70′ Μαντάς), Ανδρεόπουλος.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΑΤΡΩΝ ( Φίλιππος Σχοινάς): Σοφίλλας, Χριστόπουλος, Γρουζής, Παναγόπουλος, Ζαφειρόπουλος (62′ Ραυτόπουλος), Αδαμόπουλος, Τσίφας-Τσίτος, Τζίφας, Μούγκουλη (75′ Νικολακόπουλος), Τζελέπης (81′ Τσιμπιτσής), Χουσελάς (45′ Κακαφώνης).