Παίρνει το “αστέρι” της Θύελλας Πατρών η Παναχαϊκή!

Η Γ’ Εθνική, η τέταρτη τη τάξει κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου μαζί με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο αποτελεί πολλές φορές τον «αιμοδότη» του επαγγελματικού ποδοσφαίρου, καθώς παράγει ταλέντα που μπορούν να πρωταγωνιστήσουν στο μέλλον. Υπάρχουν τρανταχτά παραδείγματα αν ανατρέξει κάποιος στο πρόσφατο παρελθόν.

Μπορεί το ελληνικό ποδόσφαιρο να μην φημίζεται για την παραγωγή ταλέντων, ωστόσο τα τελευταία χρόνια δεν είναι λίγοι οι ποδοσφαιριστές που ουσιαστικά έχουν κάνει την εμφάνισή τους στα ελληνικά δρώμενα και έχουν συστηθεί στο ελληνικό αλλά και το ξένο ποδοσφαιρικό κοινό με τον καλύτερο τρόπο.

Ποδοσφαιριστές που έχουν αποδείξει πως μπορούν να σταθούν στο υψηλό επίπεδο και να πρωταγωνιστήσουν με τις ομάδες τους. Μία τέτοια περίπτωση είναι ο Γιάννης Σκεπετάρης. Η Παναχαϊκή από το Σάββατο έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με τη Θύελλα Πατρών, για την απόκτηση του ταλαντούχου ποδοσφαιριστή ο οποίος τα τελευταία χρόνια ξεχώρισε «σαν τη μύγα μέσα στο γάλα».

Ο Σκεπετάρης αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ της Θύελλας Πατρών, αφού σημείωσε 8 γκολ στο φετινό πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής, κάνοντας επίσης τη διαφορά πέρυσι στο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα, κερδίζοντας το πρωτάθλημα με τους “κυανόλευκους”.

Μάλιστα, είναι φοιτητής στην σχολή Φυσικοθεραπείας στο Αίγιο και με τη μεταγραφή του στην Παναχαΐκή θα συνεχίσει χωρίς πρόβλημα και τις σπουδές του στη γειτονική πόλη.

Απολαύστε τον: