Νέα νίκη με καλή εμφάνιση για την Παναχαϊκή

Ναύπακτος: Αποστόλης Νικολόπουλος

Η Παναχαϊκή επικράτησε 1-0 της αλβανικής Λουφτετάρι στη Ναύπακτο, παίζοντας καλό ποδόσφαιρο στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα.

Η αποτελεσματικότητα έλειψε από την Παναχαϊκή στο χθεσινό φιλικό που έδωσε στη Ναύπακτο απέναντι στη Λουφτετάρι.

Οι «κοκκινόμαυροι» νίκησαν 1-0 με γκολ του Μωραΐτη, όμως έχασαν πολλές ευκαιρίες για να διευρύνουν την επικράτησή τους, έχοντας τρία δοκάρια.

Παρακολουθήσατε μέσω του www.patragoal.gr την εξέλιξη της φιλικής αναμέτρησης της Παναχαϊκής με την αλβανική Λουφτετάρι στο Παπαχαραλάμπειο Στάδιο.

ΦΙΛΜ:

Ξεκίνησε το ματς στη σέντρα η Παναχαϊκή.

2′ Κόρνερ του Κολ, κεφαλιά του Παπατόλιου, δοκάρι και άουτ.

6′ Ψιλοκρεμαστό σουτ του Κολ μέσα από την περιοχή η μπάλα πάνω από τα δοκάρια.

15′ Νέα καλή φάση για την πατρινή ομάδα. Ο Μαυρίας έστρωσε εκπληκτικά για τον Μωραΐτη που έπιασε ένα γεμάτο δυνατό σουτ που πέρασε ελάχιστα πάνω από την εστία του Κιρανί.

20′ Μεγάλη ευκαιρία για την Παναχαϊκή! Ο Coll βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση μέσα στην περιοχή από τα αριστερά, σούταρε αλλά ο τερματοφύλακας της αντίπαλης ομάδας έσωσε σωτήρια!

24′ Γκοοοοοολ 1-0 για την Παναχαϊκή με τον Μωραΐτη. Ο Κυνηγόπουλος βρίσκει κάθετα τον Μωραΐτη και αυτός απέναντι από τον αντίπαλο τερματοφύλακα με διπλή προσπάθεια με πλασέ έγραψε το 1-0!

28′ Ωραία ενέργεια του Κυνηγόπουλου από τα τα δεξιά, έσπασε στον Σιατραβάνη που πλάσαρε απελπιστικά άουτ μέσα από την περιοχή.

37′ Δοκάρι για την πατρινή ομάδα. Σταμόπουλος, Κολ, Σιατραβάνης άλλαξαν φανταστικά την μπάλα, ο Μαυριάς ως τελικός αποδέκτης σούταρε μέσα από την περιοχή και η μπάλα κατέληξε στο αριστερό δοκάρι του αντίπαλου τερματοφύλακα.

ΗΜΙΧΡΟΝΟ 1-0.

Ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο με αρκετές αλλαγές για την πατρινή ομάδα. Πατάπης, Ιμεράι, Βασιλικόπουλος, Μουστακόπουλος, Βαρσαμίδης, Λινάρδος, Λιμάτσι, Πατρώνης, Μασούρας. Συνεχίζουν οι Ατανάκοβιτς, Παπατόλιος.

60′ Πολύ καλό σουτ του Λινάρδου έξω από την περιοχή η μπάλα ελάχιστα άουτ δίπλα από την δεξιά γωνία του Αλβανού κίπερ.

63′ Τρομερή ενέργεια του Μασούρα από την δεξιά πλευρά, παράλληλη πάσα στον Ymeraj ο οποίος από το ύψος του σημείου του πέναλτι αστοχεί.

70′ Μακρινό σουτ του Υμεράι μπλόκαρε ο αντίπαλος κίπερ

75′ Πρώτη καλή φάση για την Λουφτετάρι με το σουτ του Οσάφι να περνάει ελάχιστα άουτ.

79′ Νέο δοκάρι για την ομάδα της Πάτρας με τον Βαρσαμίδη από το ύψος της μικρής περιοχής, ύστερα από ωραία προσπάθεια του Λινάρδου από τα δεξιά.

Τελικό αποτέλεσμα 1-0 υπέρ της πατρινής ομάδας που συνδυάστηκε με Καλό ποδόσφαιρο.

Συνθέσεις:

Παναχαϊκή (Ζ. Μιλόσεβιτς): Ατανάκοβιτς, Πολίμος, Σταμόπουλος, Κοτσώνης, Τσελεπίδης, Παπατόλιος, Μαυρίας, Σιατραβάνης, Μωραΐτης, Κολ, Κυνηγόπουλος.

Λουφτετάρι: Qyrani, Lala, Ahmetaj, Cerezo, Vyent, Acka, Rapo, Hyseni, Fili, Muca, Renja.

Αγωνίστηκαν και οι Marina,Karabina, Dragoshi, Isufi, Prikas, Oshafi, Cela, Dushkaj, Lika, Puci.

Διαιτητής: Κ. Ανδριανός

Βοηθοί: Σ. Οικονόμου – Χ. Μπαλτάς

4ος: Π. Καδδάς