Πείρος Ισώματος: Ένα κράμα έμπειρων και νέων παικτών

Το συγκρότημα του Νίκου Αθανασακόπουλου βρίσκεται στην 3η θέση του πρωταθλήματος, αφού διαθέτει έμπειρους ποδοσφαιριστές  που έχουν “φάει με το κουτάλι” τα ερασιτεχνικά γήπεδα και εφόσον το πρωτάθλημα συνεχιστεί, θα παλέψει μέχρι τέλος για την άνοδο μέσω της διαδικασίας των πλέι-οφ.

Βέβαια η «καμπάνα» (-4 βαθμών) που δέχθηκε ο σύλλογος για τα περσινά επεισόδια στα πλέι άουτ της Β΄ Κατηγορίας με την Α.Ε. Ροϊτίκων, έχουν αυξήσει την διαφορά από την 2η Γαλήνη, αλλά μόνο επιτυχημένη μπορεί να χαρακτηριστεί μέχρι στιγμής η χρονιά.

Ο Πείρος διαθέτει τη 2η καλύτερη επίθεση πίσω από τη Γαλήνη με 45 γκολ ενεργητικό. Στην ομάδα αγωνίζονται αρκετοί νεαροί από το Ίσωμα, ενώ υπάρχουν και οι πιο «μεγάλοι» (Δελδήμος, Κολλάρος, Ντεντόπουλος, Κασπίρης κ.α.) που με την εμπειρία τους βοηθάνε τους μικρότερους.

Ο προπονητής του Πείρο Ισώματος, Νίκος Αθανασακόπουλος μίλησε στο patragoal.gr για την πρωτοφανή κατάσταση που έχει προκύψει με την πανδημία του κορονοϊού:

«Είναι κάτι πρωτόγνωρο για τα χρονικά και την ιστορία του ευρωπαϊκού επαγγελματικού και ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.  Ακούγονται πολλά, αλλά νομίζω πως και εμείς θα ακολουθήσουμε τα δεδομένα της Ευρώπης και ότι αποφασίσουν FIFA και UEFA.

Τώρα αν θα είναι σωστό η όχι θα φανεί στο μέλλον. Προς το παρόν ας περιμένουμε. Εγώ έχω πρόταση όπως και πολλοί άλλοι. Ας αφήσουμε να δούμε πως και τι θα πράξει η Ένωσή μας».