Πλέον θα παίζουν για τον κυρ Γιάννη τους….

Ένας από τους μεγαλύτερους παράγοντες των τελευταίων ετών στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της Αχαϊας, δεν είναι εδώ και 9 ημέρες μαζί μας.

Ο Γιάννης Γασπαρινάτος έφυγε «λεβέντης» για τους ουρανούς, νικημένος από την καταραμένη αρρώστια που τον ταλαιπωρούσε τον τελευταίο ενάμιση χρόνο.

Έφυγε «λεβέντης», όπως «λεβέντης» υπήρξε καθ’ όλη την διάρκεια της ζωής του και μεγάλος νικητής σε ότι προσπάθησε να φτιάξει.

Την Κυριακή που μας πέρασε και στον αγώνα με τον Φοίνικα Ζήριας, η αγαπημένη του ομάδα που μαζί της έγραψε «χρυσές σελίδες» κατά την διάρκεια της ζωής του με συμμετοχές στην Δ’ Εθνική και πολλούς τίτλους, τον τίμησε όπως του αναλογούσε και έδωσε την υπόσχεση ότι πλέον θα προσπαθεί να τον κάνει ευτυχισμένο από εκεί ψηλά και δεν θα τον ξεχάσει.

Ο αρχηγός του Ζαβλανίου/Αίαντα Αντώνης Καρπάνος, άφησε μια ανθοδέσμη πριν τον αγώνα στην σέντρα του γηπέδου της Αγυιάς και πριν την ενός λεπτού σιγή που είχε αποφασιστεί από την ΕΠΣ Αχαϊας, στην μνήμη αυτού του μεγάλου παράγοντα (δυστυχώς όως αναφερθήκαμε και χτες, υπήρξε αγώνας που αυτό δεν τηρήθηκε, και μάλιστα με νεότερη ενημέρωση μας δεν ήταν και ο μοναδικός, κάτι που έστω και από παράλειψη είναι εντελώς λυπηρό).

Μετά το τέλος του αγώνα, όλοι μαζί άφησαν την ανθοδέσμη στο μνήμα του κυρ. Γιάννη και του έδωσαν την υπόσχεση ότι όλοι μαζί θα προσπαθήσουν να φτάσουν την ομάδα εκεί που της αξίζει και εκεί όπου και ο ίδιος θα ήθελε να την βλέπει.