Πορεία πρωταθλητισμού για το Άνω Καστρίτσι

ΣΚΟΡΕΡ: 23΄ Τσιάκαλος-45΄ πεν., 55΄ Καμηνιώτης, 53΄ Μπαγιώργος

Πορεία πρωταθλητισμού πραγματοποιεί το Άνω Καστρίτσι με το πέρας των πρώτων οκτώ αγωνιστικών στον 2ο όμιλο, αφού βρίσκεται στη 2η θέση με 21 βαθμούς, έναντι 22 που έχει η πρωτοπόρος Αναγέννηση Ψαθοπύργου.

Η νίκη κόντρα στο Δρέπανο (1-3) ήταν η 7η φετινή νίκη για το συγκρότημα του Βασίλη Μπαλατή που έχει δημιουργήσει ένα δυνατό σύνολο με νεαρούς και έμπειρους ποδοσφαιριστές. Παρότι η ομάδα του βρέθηκε πίσω στο σκορ με το τέρμα του Τσιάκαλου στο 23ο λεπτό, κατάφερε να φτάσει σιγά σιγά στην ανατροπή.

Ο Μάριος Καμηνιώτης στο 45ο λεπτό ισοφάρισε για την ομάδα του από την «άσπρη βούλα». Μετά από δέκα λεπτά παιχνιδιού στο δεύτερο μέρος ο ίδιος παίκτης έκανε την ανατροπή, φτάνοντας τα 12 γκολ τη φετινή περίοδο. Ο Μπαγιώργος στο 53΄ με ωραία ενέργεια διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Τη προσεχή αγωνιστική η ομάδα του Καστριτσίου υποδέχεται την Α.Ε. Φοίνικα/Ζήριας με στόχο να συνεχίσει το νικηφόρο σερί αποτελεσμάτων. Η μοναδική ήττα μέχρι στιγμής έχει προέλθει στη πρεμιέρα από την πρωτοπόρο Αναγέννηση Ψαθοπύργου (3-2).

Συνθέσεις:

Α.Ε. ΔΡΕΠΑΝΟΥ (Χ. Λάιος): Κ. Καρέλας, Γ. Καρέλας, Καριώρης, Χάιδας, Αγγελόπουλος (79΄ Γεωργιόπουλος), Κατσαμάνης, Δημάκης, Τσοτσόλης (39΄ Μονοκρούσος), Τσιάκαλος, Καψάλης (68΄ Τσάκας), Καττές.

ANΩ ΚΑΣΤΡΙΤΣΙ (Β. Μπαλατής): Τζικόπουλος, Μπαρλιάς (35΄Κωστακόπουλος), Δουληγέρης, Κουζίνας (46΄ Τσαγκρώνης), Μπαλατής (73΄ Ραυτόπουλος), Μέρμελας, Χαϊράνι, Αρκαντίνης, Καμηνιώτης, Μπαγιώργος, Μπούρδος (68΄ Καρδάρας).