Πορεύεται με τεχνικό δίδυμο η Καλλιθέα

Μετά την αποχώρηση του Χρήστου Ακαρέπη η Καλλιθέα κατέληξε στα πρόσωπα που θα ηγηθούν στην τεχνική ηγεσία της.

Ο λόγος για τους Γιώργο Βασιλαρόπουλο και Χρήστο Δελδήμο. Ο πρώτος είχε κάτσει και στο παρελθόν στο πάγκο της ομάδας στη Γ΄ Κατηγορία και μέχρι πρότινος ήταν στη Δόξα Πατρών. Ο Χρήστος Δελδήμος είναι κάτοχος διπλώματος UEFA C΄ από το περασμένο καλοκαίρι.

O Γιώργος Βασιλαρόπουλος επιστρέφει και πάλι στην τεχνική ηγεσία της Καλλιθέας μετά το πέρασμά του από Δόξα Πατρών και Ολυμπιακό Ζαρουχλείκων.

Ξεκίνησε φέτος στον Ατρόμητο Πατρών, ενώ θα είναι και ποδοσφαιριστής στον σύλλογο, αφού αποχώρησε πρόσφατα από τον Ατρόμητο Λάππα. Ένα από τα καλύτερα παιδιά του χώρου με γνώσεις, που δεν έχει δώσει δικαιώματα για κανένα άσχημο γεγονός.

Ο Χρήστος Δελδήμος μάλιστα ευχαρίστησε μέσω του patragoal.gr την πρώην του ομάδα: «Ευχαριστώ τη διοίκηση του Ατρομήτου Λάππα και τον προπονητή και φίλο Μίλαν Τσίρκοβιτς για τη συνεργασία που είχαμε για τρεις μήνες. Εύχομαι στην ομάδα τους να πραγματοποιήσει τους στόχους της και να έχουν όλοι υγεία και δύναμη στην καινούργια χρονιά. Θα συνεχίσω στην ομάδα της Καλλιθέας σαν ποδοσφαιριστής και θα βοηθήσω μαζί με τον Γιώργο Βασιλαρόπουλο στο τεχνικό κομμάτι την ομάδα να καταφέρει να παραμείνει στην κατηγορία».