Προχωράει με έργα ανάπλασης και συντήρησης των γηπέδων ο Άτλας (pics)

Η εκ νέου εκκίνηση της λειτουργίας των Ακαδημιών και αθλητικών Σωματείων πλησιάζει και στην ακαδημία του Άτλαντα τον έχουν πάει ένα βήμα πιο κάτω.

Σεβόμενοι τις οδηγίες των ειδικών επιστημόνων για την επόμενη μέρα, αλλά και για την προστασία το πολυτιμότερο αγαθό όλων μας, που είναι η υγεία, η διεύθυνση έχει σχεδιάσει τα μέτρα και τον τρόπο λειτουργίας της Ακαδημίας, ώστε να είναι έτοιμη όταν δοθεί το «πράσινο» φως από την κυβέρνηση για το άνοιγμα των αθλητικών κέντρων.

Ήδη γίνονται ενημερώσεις των γονέων όλων των ηλικιακών ομάδων, από το τεχνικό επιτελείο και την διοίκηση, για το πώς θα γίνονται οι προπονήσεις, η μετάβαση, η αποχώρηση των αθλητών από το χώρο του αθλητικού κέντρου και γενικά το πρόγραμμα επανένταξης των παιδιών στην αθλητική δραστηριότητα.

Ο προγραμματισμός καταρτίστηκε σύμφωνα με τις οδηγίες των ειδικών επιστημόνων (Αρμόδια Υπουργεία – Π.Ο.Υ – Ε.Ο.Δ.Υ) και πιθανόν να αναπροσαρμόζεται.

Παράλληλα οι διοίκηση  προχωράει με έργα ανάπλασης και συντήρησης των γηπέδων, προμήθεια υγειονομικού υλικού (Μάσκες, γάντια, αντισηπτικά), ώστε όλα να είναι έτοιμα κατά την εκκίνηση.

Δείτε φωτογραφικό υλικό: