Πρώτη και καλύτερη η Δόξα Παραλίας, σοβαρός τραυματισμός για Διακάτο!

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Αλέξανδρος Φωκάς

ΣΚΟΡΕΡ: 62′ Φωτόπουλος, 81′ Γκέγκα – 13’ Σταυριανόπουλος, 41’ πέναλτι, 86’ Σπυρόπουλος

Μεγάλο παιχνίδι διεξήχθη στο γήπεδο του Ριόλου ανάμεσα στον Πανμοβριακό και την Δόξα Παραλίας, με τις δύο ομάδες να δικαιολογούν απόλυτα την βαθμολογική τους θέση και τους φιλοξενούμενους να παίρνουν την νίκη με 2-3, σπάζοντας το απόλυτο και το αήττητο των γηπεδούχων.

Η ομάδα του Χρήστου Γερολυμάτου και του Δημήτρη Ξηνταρόπουλου ήταν εξαιρετική στο α’ μέρος, απείλησε στο 8’ λεπτό την εστία των γηπεδούχων διαμαρτυρόμενη για πέναλτι στον Νικολόπουλο και κατάφερε τελικά στο 13o λεπτό να πάρει το προβάδισμα στο σκορ, όταν από τα δεξιά ο Μπινιέρης σέντραρε και ο Σταυριανόπουλος με κεφαλιά άνοιξε το σκορ.

Η ομάδα της Παραλίας συνέχισε να είναι απειλητική και στο 22o λεπτό το σουτ του Σταυριανόπουλου πέρασε λίγο πάνω από τα δοκάρια του Ζήγκου, ενώ έξι λεπτά μετά διαμαρτύρεται για την ακύρωση ενός τέρματος.

Στο 40’ λεπτό ο Νικολόπουλος σούταρε, η μπάλα βρήκε το δεξί κάθετο δοκάρι του Ζήγκου και στην επαναφορά ο Σταυριανόπουλος κέρδισε πέναλτι.

Ο Σπυρόπουλος ανέλαβε την εκτέλεση του και διπλασίασε τα τέρματα της Δόξας, αποτέλεσμα που έκλεισε και το ημίχρονο για τους φιλοξενούμενους.

Οι γηπεδούχοι δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη και στην επανάληψη της αναμέτρησης έβγαλαν αντίδραση και κατάφεραν να φέρουν στα ίσα το παιχνίδι.

Στο 62o λεπτό ο Φωτόπουλος κατάφερε να μείωσε σε 1-2 και στο 81o λεπτό ο Γκέκα με μακρινό σουτ αιφνιδίασε τον Χιωτέλη και κατάφερε να ισοφαρίσει για την ομάδα του Θανάση Παπουτσή.

Στο 86’ λεπτό ο Σπυρόπουλος κατάφερε και πάλι να σκοράρει και να βάλει την Δόξα Παραλίας και πάλι μπροστά στο σκορ, ενώ λίγο πριν την εκπνοή οι γηπεδούχοι είχαν τεράστια ευκαιρία με δικό τους σουτ, το οποίο απομάκρυναν πάνω από την γραμμή οι αμυντικοί των φιλοξενουμένων.

Τελικό σκορ το 2-3 και τεράστιο διπλό για την ομάδα της Παραλίας που έπιασε και πάλι την κορυφή.

Στα αρνητικά του αγώνα ο σοβαρός τραυματισμός στο πρώτο μέρος του Διακάτου, με τις πρώτες ενδείξεις να δείχνουν ρήξη χιαστού, τραυματισμός ο οποίος τον είχε χτυπήσει και την περασμένη σεζόν στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Συνθέσεις:

ΠΑΝΜΟΒΡΙΑΚΟΣ (Θ. Παπουτσής-Αγγ. Κωνσταντινόπουλος): Ζήγκος, Σοφιανός (75’ Κωστούρας), Λιάκος, Διακάτος (20’ λ.τ. Σκόνδρας), Νιφορόπουλος, Κοκκίνης, Παπαγεωργακόπουλος, Γκέγκα, Σπανός, Φωτόπουλος, Αγγελής (68’ Βαγιώτης).

ΔΟΞΑ ΠΑΡΑΛΙΑΣ (Χ. Γερολυμάτος-Δ. Ξηνταρόπουλος): Χιωτέλης, Δημακόπουλος, Πυρρής, Λαζανάς, Τσίτσαρης, Νικολόπουλος (65’ Καραπατάκης), Σπυρόπουλος, Ανδρικόπουλος, Μπινιέρης (88’ Χριστόπουλος), Ντεμάι (90’ Βγενόπουλος), Σταυριανόπουλος (91’ Καρύδης).