Σεφτέ στις νίκες με “τεσσάρα” έκανε ο Ηρακλής Πατρών

Πετρωτό: Παναγιώτης Σουτζόγλου

Σκόρερ: (30′, 80′ Νιάχος Χ. 58′, 76′ Μαντάς / 70′ Φέλερης)

Αποβολή: 90΄ Αλέμης

Πρώτη νίκη για τον Ηρακλή Πατρών στο πρωτάθλημα, καθώς κέρδισε την Αρόη με σκορ 4-1 για την 5η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Α’ Κατηγορίας.

Η ομάδα του Κώστα Λάζαρη ήταν καλύτερη στο παιχνίδι, πίεζε, προσπαθούσε να δημιουργήσει ευκαιρίες κυρίως από τα άκρα, ωστόσο τα δύο γκολ του Νιάχου Χ. και του Ηλία Μαντά έδωσαν το πρώτο τρίποντο του Ηρακλή στο πρωτάθλημα.

Απ’ την άλλη η Αρόη προσπαθούσε να βγει στις αντεπιθέσεις, είχε λιγοστές αλλά καλές φάσεις και στο δεύτερο ημίχρονο ήρθε το γκολ του Φέλερη από αντεπίθεση της ομάδας του Γιάννη Λεγάτου.

Πριν την έναρξη του αγώνα, κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Αντώνη Λιβάνη, αρχαιότερο μέλος της ομάδας του Ηρακλή Πατρών.

ΦΙΛΜ:

14′ Πρώτο σουτ στο ματς για τον Ηρακλή με τον Μαντά μέσα από την περιοχή, αλλά η μπάλα κατέληξε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι άουτ.

29′ Η Αρόη έχασε μεγάλη ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ με τον Χαρικιόπουλο, έπειτα από το λάθος της άμυνας, ο Μαρκαντώνης έδιωξε εντυπωσιακά.

30′ Έπειτα από κόρνερ με πάσα, ο Νιάχος έκανε τη σέντρα από τα δεξιά και έξω από την περιοχή, η μπάλα βρήκε σε αμυντικό και κατέληξε στα δίχτυα για το 1-0 του Ηρακλή.

40′ Κίτρινη κάρτα ο Χριστόπουλος.

43′ Κίτρινη κάρτα ο Χαρικιόπουλος.

58′ Γκοοοολ για τον Ηρακλή, έπειτα από την ωραία κάθετη του Τασιόπουλου, ο Μαντάς βγήκε τετ α τετ με τον Στεφανόπουλο και πλάσαρε εύκολα για το 2-0.

63′ Κίτρινη κάρτα ο Κοντός.

65′ Ο Φέλερης έκανε ένα γυριστό σουτ μέσα από την περιοχή και αριστερά αλλά η μπάλα κατέληξε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι άουτ.

66′ Ευκαιρία για τον Ηρακλή Πατρών, έπειτα από τη σέντρα του Κατριμπούζα από τα αριστερά, ο Τασιόπουλος έκανε την κεφαλιά αλλά η μπάλα πήγε δίπλα από το δοκάρι άουτ.

70′ Η Αρόη μείωσε με τον Φέλερη, έπειτα από τη σέντρα του Καραβάτου, ο Φέλερης έκανε το μονοκόμματο σουτ αλλά η μπάλα πήγε στο οριζόντιο δοκάρι, στη συνέχεια ο ίδιος παίκτης έκανε δεύτερο σουτ και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-1.

73′ Μεγάλη ευκαιρία για την Αρόη να ισοφαρίσει, όταν έκανε τη σέντρα από τα αριστερά ο Καμπέρης η μπάλα πέρασε δίπλα και παράλληλα από το τέρμα του Μαρκαντώνη και πήγε άουτ.

76′ Ο Ηρακλής έκανε το 3-1, έπειτα από την ωραία κάθετη του Κακαρούμπα, ο Τασιόπουλος αρχικά σουταρε, κοντραρε και στη συνέχεια ο Μαντάς σε κενή εστία, από τα δεξιά, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

80′ Ο Ηρακλής τετραπλασίασε τα τέρματα του με τον Νιάχο Χ. ο οποίος έβαλε 2ο γκολ στον αγώνα. Όταν έκανε τη σέντρα από φάουλ ο Φραγκούλης, ο Νιάχος με πλασέ στο δεύτερο δοκάρι έκανε το 4-1.

84′ Η Αρόη είχε την ευκαιρία να μειώσει, έπειτα από το σουτ του Φέλερη, ο Μαρκαντώνης την μπλόκαρε εύκολα.

89′ Δεύτερη κίτρινη και κόκκινη για τον Αλεμή.

92′ Έπειτα από το γύρισμα του Νιάχου Χ. ο Μαντάς επιχείρησε το σουτ αλλά η μπάλα πήγε άουτ.

Συνθέσεις:

ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΑΤΡΩΝ (Κώστας Λάζαρης): Μαρκαντώνης, Μπερτσουκλής (85′ Σουλιώτης), Μεμάγκα, Δημητρόπουλος, Φραγκούλης (82′ Δημόπουλος), Μαντάς, Χριστόπουλος (69′ Κακαρούμπας), Κατριμπούζας, Τασιόπουλος, Νιάχος Χ., Σοφούλης (60′ Νιάχος Ζ.).

ΑΠΟ ΑΡΟΗΣ (Γιάννης Λεγάτος): Στεφανόπουλος, Χαρικιόπουλος, Γκέτα, Καραβάτσος, Αλεμής, Φελέκης, Βερβέρογλου, Ζαφειρίου (60′ Κοντός), Φέλερης (86′ Τσώκος), Δημητρελής, Τσίνας (52′ Καμπέρης).