Σε ρηχά νερά κινήθηκε τη φετινή χρονιά η Αναγέννηση Πατρών

Μέτρια πορεία πραγματοποίησε τη φετινή χρονιά η ομάδα της Αναγέννησης Πατρών, καθώς τερμάτισε στην 10η θέση του πρωταθλήματος με 19 βαθμούς.

Η ομάδα του Λαδόπουλου κατά την διάρκεια της φετινής χρονιάς αντιμετώπισε πολλά προβλήματα εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου με αποτέλεσμα να δυσκολέψει πολύ το έργο της ομάδας στο πρωτάθλημα της Α΄ Κατηγορίας.

Συγκεκριμένα η Αναγέννηση την φετινή χρονιά άλλαξε 4 προπονητές. Tην 4η αγωνιστική αποχώρησε από τον πάγκο της ομάδας ο Βύρωνας Καραβίας και τον διαδέχθηκε ο Φίλιππος Σχοινάς ο οποίος βοήθησε και την ομάδα και κατάφερε να πετύχει νίκες κομβικές.

Την 8η αγωνιστική τα ηνία στον πάγκο της ομάδας ανέλαβε ο Νίκος Λέσσης ο οποίος αποχώρησε και αυτός με αποτέλεσμα να την 15η αγωνιστική να τον διαδεχθεί ο Φώτης Φοής ο οποίος παρέμεινε μέχρι και το τέλος του πρωταθλήματος.

Συγκεκριμένα η Aναγέννηση τελείωσε το φετινό πρωτάθλημα με απολογισμό 5 νίκες 4 ισοπαλίες και 13 ήττες. Η ομάδα εντός έδρας μέτρησε 3-3-5 ενώ εκτός έδρας 2-1-8.  Μέτρια θεωρείται και η επιθετική γραμμής της ομάδας, αφού κατάφερε να σημειώσει 23 τέρματα ενώ κάκιστη ήταν η αμυντική γραμμή καθώς δέχτηκε 51 τέρματα και είχε την χειρότερη επίθεση του 1ου ομίλου.

Από πλευράς σκοραρίσματος ξεχώρισε ο Τζελέπης με 7 τέρματα, ενώ τον ακολούθησαν οι Χουσελάς (4), Τσίφας και Κακαφώνης με 3 τέρματα και Παναγόπουλος, Ζαφειρόπουλος, Χριστόπουλος, Αδαμόπουλος,Μούγκουλης και Αλποχωρίτης με 1 τέρμα αντίστοιχα.

Στο κύπελλο ερασιτεχνών η Αναγέννηση αποκλείστηκε στον 3ο γύρο, καθώς ηττήθηκε με σκορ 3-2 από τον Άρη Πατρών ενώ νωρίτερα είχε αποκλείσει τον Πανιώνιο Αχιλλέα/Αγυιάς με σκορ 1-0.

Επιμέλεια: Βύρωνας Ξυπολιάς