Σούπερ κίνηση με… καυτό πιτσιρικά ο Διαγόρας Βραχνεΐκων

Αποτελούσε και παραμένει ένα από τα πιο σπουδαία ταλέντα της Αχαΐας. Ο λόγος για τον Άστριτ Ράμα.

Σε ηλικία 14 ετών έκανε το μεγάλο βήμα, παίρνοντας μεταγραφή στον Ολυμπιακό Πειραιώς, προερχόμενος από την μεγάλη ακαδημία του Παμπατραϊκού.

Οι ερυθρόλευκοι τότε είχαν τσεκάρει τον γεννημένο στις 25/1/2001 ποδοσφαιριστή, στην πολύ καλή πορεία του, με την Μικτή της ΕΠΣ Αχαΐας και κυρίως με την 8η Περιφερειακή ομάδα καθώς και στα παιχνίδια του με την 3η Ζώνη των Παίδων στα Ιωάννινα.

Πέραν των τεχνικών και τακτικών του στοιχείων, η εν γένει απόδοση και η ποδοσφαιρική διορατικότητα του Ράμα, έκανε τους υπεύθυνους του Ολυμπιακού να πεισθούν για ταλέντο του και να τον εντάξουν στο δυναμικό τους.

Κατέκτησε με την Κ-17 του Ολυμπιακού Πειραιώς το πρωτάθλημα Ελλάδας, αλλά πέρυσι έμεινε ελεύθερος από τους «ερυθρόλευκους». Ένας σοβαρός τραυματισμός και η περίοδος αποκατάστασης του τον άφησαν έξω για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Ο Άστριτ δεν το έβαλε κάτω όμως και θέλει να επιστρέψει δριμύτερος. Τον τελευταίο καιρό προπονείται με τον Διαγόρα Βραχνεΐκων, αφού ο Φίλιππος Σχοινάς τον γνωρίζει πολύ καλά και θέλει να του δώσει την ευκαιρία να ξαναβγεί στο προσκήνιο. Πρόκειται για ένα πολύ δυνατό ποδοσφαιριστή, με καλή τεχνική κατάρτιση που αναμένεται να δώσει σημαντικές λύσεις στους Βραχνιώτες την νέα χρονιά.