Στα Βραχνέικα είναι… άλλη ομάδα ο Διαγόρας

Στα Βραχνέικα δεν περνάει κανείς. Αυτό πρέπει να είναι το νέο μότο της ομάδας της Αχαΐας.

Ο Διαγόρας έβγαλε αντίδραση μετά την ήττα στην Ζαχάρω, επικράτησε με 3-1 της Ερμιονίδας και πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα ενόψει της συνέχειας, διατηρώντας παράλληλα το αήττητο σερί που έχει χτίσει στην έδρα του (8 νίκες- 4 ισοπαλίες) στην επιστροφή του Χρήστου Τσίκα στον πάγκο της ομάδας.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο προωθημένος Ανδρέας Τρίγκας στο 29ο λεπτό με κοντινό πλασέ άνοιξε το σκορ για τους Βραχνιώτες. Στο 40΄ ο Φώτης Γεωργαντόπουλος ανατράπηκε στην μεγάλη περιοχή, ο ίδιος ανέλαβε την εσχάτη των ποινών και ήταν εύστοχος για το 2-0 το οποίο ήταν και το σκορ ημιχρόνου.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά στο δεύτερο μέρος και κατάφεραν με τον Ποζατζίδη από το ύψος της μεγάλης περιοχής να μειώσουν σε 2-1 στο 55ο λεπτό. Το τελικό αποτέλεσμα, διαμόρφωσε με ωραία ατομική ενέργεια στο 84΄ ο Φώτης Γεωργαντόπουλος με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στην αναμέτρηση.

Συνθέσεις:

ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΒΡΑΧΝΕΪΚΩΝ (Χ. Τσίκας): Δρακόπουλος Ασπρογιάννης, Πανάρετος (86′ Νιφορόπουλος), Λίπι, Κοτσόκολος,. Τρίγκας, Σταυρόπουλος, Τριανταφυλλόπουλος (79′ Νικολόπουλος), Καλλιτσουνάκης (62′ Ρίλντι), Γεωργαντόπουλος, Ούτσικας (57′ Αγγελόπουλος).

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ (Δ. Νόλης): Γαβαλάς, Παναγόπουλος, Παπαεμμανουηλίδης, Βιρβίλης, Πιριτζάους, Κατσιαρμπάς (61′ Μπαρμπέντο), Τριμπόνιας (66′ Εσκουρέντο), Καρούτης, Ποζαντζίδης, Κοτσιαρίνης, Ραμίρες.