Στα Βραχνέικα είχε «stop» για την Σπάρτη

Βαθμούς και εντυπώσεις μοιράστηκαν Διαγόρας Βραχνεΐκων και Σπάρτη καθώς αναδείχθηκαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα στο δημοτικό γήπεδο Βραχνεΐκων για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής.

Ήταν ένα ματς ανάμεσα σε δύο από τις καλύτερες ομάδες του ομίλου με τους Βραχνιώτες να έχουν καλές ευκαιρίες να πάρουν ακόμα και την νίκη, αν ήταν πιο ουσιαστικοί στην τελική προσπάθεια, κόντρα σε ένα από τα μεγάλα φαβορί του φετινού πρωταθλήματος.

Οι γηπεδούχοι είχαν τέσσερις καλές φάσεις να σημειώσουν γκολ. Αρχικά με την όμορφη ενέργεια του Φώτη Γεωργαντόπουλου από τα δεξιά στο πρώτο μέρος, με την μπάλα να καταλήγει κόρνερ ύστερα από προσπάθεια του Κριζνέφσκι.

Απείλησαν επίσης από τα πλάγια με το σουτ του Καλλιτσουνάκη να καταλήγει άουτ. Ο ίδιος παίκτης μάλιστα έχασε μεγάλη ευκαιρία, όταν βρέθηκε τετ α τετ  με τον Κριζνέφσκι, αλλά αστόχησε. Ενώ οι γηπεδούχοι στο 72΄ είχαν ένα καλό σουτ με τον Πανάρετο που ανάγκασε τον κίπερ των Σπαρτιατών να διώξει σε κόρνερ.

Οι Σπαρτιάτες από την πλευρά τους έχασαν σπουδαία ευκαιρία με διπλή προσπάθεια του Σωτηρόπουλου να ανοίξουν το σκορ, αλλά ο Θανάσης Δρακόπουλος έκανε σωτήρια επέμβαση. Ο Κάρδαρης απείλησε με σουτ, αλλά ο Δρακόπουλος επίσης φώναξε παρών.

Εξ΄ επαφής κεφαλιά του Πανούση σε μία από τις καλύτερες φάσεις του αγώνα, κατέληξε άουτ. Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν επίσης με το σουτ του Πατρινού Δημήτρη Μικελάτου, αλλά μπλόκαρε ο Δρακόπουλος, ενώ η τελευταία καλή φάση έγινε ύστερα από στατική φάση και κεφαλιά του Βασιλείου που πέρασε δίπλα από το δοκάρι.

Συνθέσεις:

ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΒΡΑΧΝΕΪΚΩΝ (Φ. Σχοινάς): Δρακόπουλος, Ασπρογιάννης, Τριανταφυλλόπουλος Ρίλντι, Κοτσόκολος (86′ Νικολόπουλος), Τρίγκας, Σταυρόπουλος, Γ. Παπαδόπουλος (80′ Αγγελόπουλος), Καλλιτσουνάκης, Γεωργαντόπουλος (93′ Ράμα), Πανάρετος (77′ Νιφορόπουλος).

ΠΣ ΣΠΑΡΤΗ (Μ. Τσίρκοβιτς): Κριζνέφσκι, Πλατανάς (30′ Μικελάτος), Κοντογιάννης (88′ Βασιλείου), Μπανούσης, Κακάμης, Τσιμικλής,  Κάρδαρης (77′ Αναστασάκος), Παναγιωτίδης, Γεμιστός, Σαμπατάκος, Σωτηρόπουλος (51′ Ντε Σόουζα).