Στην Αλβανική Φλαμουρτάρι υπoγράφει ο Μπρούνο Λίπι!

Ο Mπρούνο Λίπι είναι πιθανό να συνεχίσει την καριέρα του στην Αλβανία, όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ. Ο 26χρονος αμυντικός, σύμφωνα με δημοσιεύματα από την γειτονική χώρα έχει συμφωνήσει με την Φλαμουρτάρι, υπογράφοντας επαγγελματικό συμβόλαιο με καλά χρήματα.  Εκεί θα συναντήσει τον γνωστό σε όλους μας Μαρσέλο Τροϊζι.

Ο Λίπι είναι γεννημένος στις 7/4/94 και είχε ξεκινήσει την καριέρα του από την ομάδα της Θύελλας Πατρών. Στην συνέχεια αγωνίστηκε για δυόμιση χρόνια στους Νέους Εργοτέλη, ενώ παράλληλα ήταν και διεθνής με την U-19 της Αλβανίας.

Μετέπειτα αγωνίστηκε στο Ιταλικό πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής Portomansue και στην συνέχεια επέστρεψε στην χώρα μας όπου φόρεσε την φανέλα της Αναγέννησης Ψαθοπύργου. Ο Λίπι που είναι πολύ καλός στο ψηλό παιχνίδι στην συνέχεια μεταπήδησε στην Καλαμάτα όπου και έφυγε επιστρέφοντας στην Αλβανία όπου αγωνίστηκε με την KF Bylis Ballsh και μετέπειτα στην FK Laci.

Το επόμενο καλοκαίρι επέστρεψε στην Ελλάδα, υπογράφοντας επαγγελματικό συμβόλαιο στην Καλλιθέα, αλλά ο Διαγόρας  τον απέκτησε τον χειμώνα όπου και έκανε ένα καλό πρωτάθλημα. Ακολούθησε ένα σύντομο πέρασμα από το Καταστάρι πέρυσι και μέχρι τώρα αγωνιζόταν στον Διαγόρα Βραχνεΐκων.

Μεγάλη απώλεια σε κάθε περίπτωση για τους Βραχνιώτες η αποχώρησή του…