Στην υποδιεύθυνση ασφαλείας Ζακύνθου ο φάκελος της ΕΙΠ με τα παράτυπα δελτία

Ξετυλίγεται σιγά σιγά το κουβάρι της υπόθεσης των παράτυπων δελτίων που έχει ταλανίσει εδώ και αρκετό καιρό τον χώρο του ζακυνθινού ποδοσφαίρου. Η υπόθεση των δελτίων (παράτυπων) έχει φτάσει στα χέρια της τακτικής δικαιοσύνης η οποία ερευνά όλες τις παραμέτρους καθώς μέσα στην δικογραφία υπάρχει και πλαστογραφία Δημοσίου εγγράφου που αφορά παράνομη Ελληνοποίηση ποδοσφαιριστή.

Σύμφωνα με ‘έγκυρες δημοσιογραφικές πηγές χθες Πέμπτη 21/5  εστάλη από την Επιτροπή Ιδιότητας Ποδοσφαιριστών (ΕΙΜ) της ΕΠΟ και από το δικαστικό τμήμα της Ομοσπονδίας ο φάκελος που αφορά 24 παράτυπα δελτία της ΕΠΣ Ζακύνθου καθώς και οι τέσσερις υποθέσεις ποδοσφαιριστών που αφορούν τον ΑΟ Τσιλιβή (Μύρτα, Ελέζι, Μαρούδα και Papa Kostaq).

Πριν από μερικές ημέρες ο πρόεδρος της ΕΙΠ Παναγιώτης Διακοφώτης μιλώντας στο ραδιόφωνο του Ερμή αποκάλυψε ότι η υποδιεύθυνση ασφαλείας Ζακύνθου είχε ζητήσει τον φάκελο με τα στοιχεία της υπόθεσης από την συγκεκριμένη Επιτροπή. Έτσι λοιπόν εκτός από την Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ που εξετάζει την υπόθεση και σε λίγο θα αρχίσει να καλεί τους εμπλεκόμενους, σειρά πήρε και η τακτική δικαιοσύνη.

Την αρχή έκανε η εισαγγελία Ζακύνθου που ζήτησε τόσο από την ΕΠΣ Ζακύνθου, όσο και από την ΕΙΠ όλα τα στοιχεία που έχουν συλλέξει έτσι ώστε να διαλευκανθεί πλήρως η υπόθεση. Το πιο σημαντικό θέμα από όλα είναι η πλαστογραφία Δημοσίου ‘εγγράφου που αφορά Ελληνοποίηση αλλοδαπού ποδοσφαιριστή με την δικαιοσύνη να “σκαλίζει” την υπόθεση για να δει αν πίσω από όλα αυτά κρύβονται και άλλες παρατυπίες που αφορούν παράνομες Ελληνοποιήσεις.

Είμαστε φυσικά στην αρχή της υπόθεσης, αλλά σίγουρα όσο περνά ο καιρός τόσο θα αρχίζει να πέφτει φως στο πως και στο γιατί του φλέγοντος αυτού θέματος.  

Πηγή: ioniansports.gr