Στο δήμαρχο για το βοηθητικό γήπεδο και άλλα ζητήματα της ομάδας

Συνάντηση εργασίας πραγματοποιήθηκε χθες Δευτέρα μεταξύ του δημάρχου Δυτικής Αχαΐας Σπύρο Μυλωνά και του Διοικητικού Συμβουλίου της Αχαϊκής.

Στη συνάντηση παρευρέθησαν ο Πρόεδρος του ΟΤΑΔ Νίκος Πετρόπουλος, ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Πρασίνου Άγγελος Καραντζάς  και ο Ειδικός Συνεργάτης του Δημάρχου Παναγιώτης Χριστόπουλος.

Η συνάντηση αυτή, σύμφωνα με την ανακοίνωση του δήμου, «ήταν μια ευκαιρία να γνωστοποιήσει η διοίκηση της ομάδας  τα προβλήματα με τα οποία έρχεται αντιμέτωπη στη νέα δημοτική αρχή.

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος ενημέρωσε το διοικητικό συμβούλιο για τις παρεμβάσεις και τα έργα που έχουν ενταχθεί στο πρόγραμμα του Δήμου, τόσο για το δημοτικό στάδιο της Κάτω Αχαΐας όσο και για το βοηθητικό γήπεδο, προκειμένου να λυθούν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Αχαϊκή και οι ακαδημίες της εδώ και χρόνια.

Τέλος, αναφορά έγινε στο πρόγραμμα των εορταστικών εκδηλώσεων ενόψει της επετείου των εκατό χρόνων από την ίδρυση της ομάδας.

Στόχος της Νέας  Δημοτικής Αρχής είναι η άριστη συνεργασία της με τα αθλητικά σωματεία με στόχο την ανάδειξη και την ώθηση στον αθλητισμό».

Προ ημερών, μέλη της διοίκησης συναντήθηκαν με στελέχη της Περιφέρειας με τα οποία συζήτησαν το θέμα της κατασκευής του βοηθητικού γηπέδου.