Στο “χέρι” του η παραμονή

Η λέξη που χαρακτηρίζει τη σεζόν είναι η σταθερότητα.

Αυτή είναι η λέξη που χαρακτηρίζει σε μεγάλο βαθμό τη φετινή πορεία τoυ Διαγόρα Βραχνεΐκων. Ο σύλλογος των Βραχνεΐκων κατάφερε να καθιερωθεί στη Γ΄ Εθνική, έχοντας στο ρόστερ της αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές.

Στο Διαγόρα υπάρχει μια σταθερή διοίκηση με διοικητικό ηγέτη τον Περικλή Παπαδόπουλο, που είναι τυπική στις υποχρεώσεις της προς τους υπαλλήλους της, είτε αυτή είναι προπονητές, ποδοσφαιριστές, προσωπικό. Το γεγονός αυτό επέφερε και διατήρησε ηρεμία σε όλα τα επίπεδα.

Όλοι δουλεύουν για ένα κοινό στόχο, τη διατήρηση του Διαγόρα στην εθνική κατηγορία. Η σταθερότητα, λοιπόν, αποτελεί ένα μεγάλο σύμμαχο για τον σύλλογο, γι’ αυτό και βρέθηκε με το «καλημέρα» στο σωστό δρόμο. Και στο ερασιτεχνικό όταν χρειάστηκε να παίξει την τελευταία δεκαετία είχε πρωταγωνιστικό ρόλο, αυτό σημαίνει πολλά.

Όσον αφορά στην τρέχουσα σεζόν, οι Βραχνιώτες θα αναμένουν θετικές εξελίξεις της κατάστασης με τον κορονοϊό, ώστε η παραμονή να κριθεί στο γήπεδο και να τη διεκδικήσουν. Σαφώς και δεν είναι κάτι που εξαρτάται από τους ίδιους, αλλά εφόσον συνεχιστεί το πρωτάθλημα, είναι στο χέρι τους.