Συνάντηση ουσίας στο “Φώτης Αραβαντινός”

Σε μια κίνηση αλληλεγγύης με κέρδη και για τις δύο πλευρές προχώρησαν Θύελλα Πατρών και Παναχαϊκή πριν λίγη ώρα. Οι δύο ομάδες της Αχαΐας ξεκίνησαν μια εποικοδομητική κουβέντα με γνώμονα το καλό του Αχαϊκού ποδοσφαίρου.

Ο μεγαλομέτοχος Γιώργος Μπάρλος και ο Δημήτρης Θανόπουλος βρέθηκαν στο «Φώτης Αραβαντινός» και για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια, έγινε μια αληθινή κουβέντα, όπου μπορούν να προκύψουν πολλά θετικά για τους δύο ιστορικούς συλλόγους.

Με τον τρόπο αυτό η ομάδα της Παναχαϊκής θα δίνει ευκαιρίες σε παίκτες της να δοκιμάζονται στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και να εξελίσσονται με σκοπό μελλοντικά να επανδρώσουν την Παναχαϊκή, ενώ και η Θύελλα Πατρών θα ενισχύει το δυναμικό της με ταλαντούχος ποδοσφαιριστές της περιοχής.

Μια περίπτωση που ξεχωρίζει τα δύο τελευταία χρόνια, είναι αυτή του ταλαντούχου Γιάννη Σκεπετάρη. Ο Σκεπετάρης έκανε τη διαφορά τόσο στο πρωτάθλημα της Α΄ Κατηγορίας, όσο και στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής.

Η Παναχαϊκή κινείται αστραπιαία σε πολλά μέτωπα, αφού μετά τη συνάντηση με τους οργανωμένους, παλαίμαχους, έγινε κατευθείαν επαφή και με τον Δημήτρη Θανόπουλο για πιθανή  συνεργασία ανάμεσα στα δύο σωματεία, κάτι που δείχνει πολλά ενόψει της συνέχειας.