Συνάντηση της διοίκησης του Άρη Πατρών με την ΕΠΣ Αχαΐας για Προσφυγικά

Συνάντηση με τους ανθρώπους της ΕΠΣ Αχαΐας για το θέμα των Προσφυγικών, είχε η διοίκηση του Άρη Πατρών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας γύρω σόι την συνάντηση

“Ύστερα από αίτημα της διοίκησης της ομάδας μας πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τον πρόεδρο της ΕΠΣΑ Άγγελο Δανιήλ και μέλος του συμβουλίου αυτής Σταύρο Θεοδορόπουλο. Σκοπός της συνάντησης η ενημέρωση σχετικά με την εξέλιξη που υπάρχει στο δίκαιο αίτημα μας να κατασκευαστεί και να λειτουργήσει πάλι, ένα από τα ιστορικότερα γήπεδα της Ελλάδας, η έδρα μας, το γήπεδο των προσφυγικών.
Η ενημέρωση έλαβε χώρα στα γραφεία της ένωσης. Παρουσιάστηκε ενώπιον της πενταμελούς επιτροπής μας το έγγραφο που εξασφαλίζει την διακοπή της σύμβασης με τον εργολάβο και η εξουσιοδότηση στην ΕΠΣΑ για την πραγματοποίηση των εργασιών που απαιτούνται προκειμένου να γίνει και πάλι λειτουργικό το στολίδι μας. Τέλος ενημερωθήκαμε για το οικονομικό πλάνο, τον προϋπολογισμό (κατά προσέγγιση), αλλά και την προσπάθεια της ΕΠΣΑ, σε αυτό το έσχατο σημείο που έχουμε φτάσει, εύρεσης οικονομικών πόρων.
Από την στιγμή λοιπόν αυτή, που η διαχείριση της διεκπεραίωσης του έργου πέρασε πάλι στα χέρια της ΕΠΣΑ, κύριο μέλημα μας είναι να βοηθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις να γίνει το όνειρο μας πραγματικότητα. Όχι μόνο να αποκτήσει έδρα η ομάδα μας αλλά να εξασφαλιστεί η βιωσιμότητα όλων των ιστορικών σωματείων της περιοχής. Πρέπει επίσης να αναφέρουμε όλα τα παράπλευρα οφέλη μια τέτοιας κίνησης, όπου σε μια τόσο ταλαιπωρημένη περιοχή του κέντρου της πόλης μας, θα υπάρξει πάλι σημείο αναφοράς για την ανάπτυξη του αθλητισμού και του πολιτισμού.
Κλείνοντας την ανακοίνωση και με τα παραπάνω δίκαια επιχειρήματα θεωρούμε δεδομένη την βοήθεια όλων των εμπλεκόμενων φορέων ΕΠΣΑ,ΓΓΑ προς την διεκπεραίωση αυτού του έργου άμεσα χωρίς άλλες αναστολές και ματαιώσεις αλλά και όλων όσων θέλουν να συμβάλουν οικειοθελώς, Δήμος ,περιφέρεια .
Εκ μέρους του Δ.Σ
ΑΡΗΣ ΠΑΤΡΩΝ 1930″