Τα χρειάστηκε….αλλά έφτασε την νίκη ο Πανμοβριακός Ριόλου

Πανμοβριακός-Δίας Σαραβαλίου 3-1 (44′ Αγγελής, 67′ Φωτόπουλος, 76′ Νιφορόπουλος / 58′ Μαλτέζος)

Διαιτητής : Σαφαρίκας (Παυλόπουλος-Διαλυνάς)

Σε ένα παιχνίδι όπου ο Δίας Σαραβαλίου ήταν εκπληκτικός αλλά δεν κατάφερε στο τέλος να πάρει κάτι θετικό, ο Πανμοβριακός ήταν αυτός που κέρδισε με 3-1 και είχε την μεγαλύτερη εμπειρία να φτάσει σε αυτό το αποτέλεσμα.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν εξαιρετική απόδοση στο παιχνίδι και στο 10’ λεπτό απείλησαν για πρώτη φορά με τον Μαλτέζο, το σουτ του οποίου μπλόκαρε ο Μπακάλης.

Στο 12’ λεπτό ο Τσερικλός σέντραρε και ο Βαλσαμής με γυριστό σουτ προσπάθησε να νικήσει τον Μπακάλη, ο οποίος όμως ήταν στην σωστή θέση και μπλόκαρε την μπάλα.

Με την συμπλήρωση 20 λεπτών, ο Δίας έχασε τεράστια ευκαιρία, όταν στο κόρνερ του Βαλσαμή, η μπάλα βρήκε το δοκάρι και στην συνέχεια ο Γασπαρινάτος δεν κατάφερε να την στείλει στα δίχτυα και να ανοίξει το σκορ για την ομάδα του.

Οι γηπεδούχοι απάντησαν στο 30’ λεπτό με την καλή ευκαιρία του Αγγελή, ενώ στο 44’ λεπτό άνοιξαν το σκορ με τον ίδιο ποδοσφαιριστή, όταν στην βαθιά σέντρα του Δελδήμου, με κεφαλιά ο νεαρός επιθετικός έκανε το 1-0.

Με την έναρξη του β’ μέρους ο Δίας Σαραβαλίου έχασε ακόμα μια καλή ευκαιρία με τον Τσερικό, ενώ στο 58’ λεπτό κατάφερε να φέρει το παιχνίδι στα ίσα, όταν σε φάουλ του Βαλσαμή ο Μαλτέζος με κεφαλιά έκανε το 1-1.

Παρά την καλή εμφάνιση των φιλοξενούμενων, ο Πανμοβριακός ήταν πιο έμπειρος και με δύο τέρματα στην συνέχεια, αρχικά του Φωτόπουλου στο 67’ λεπτό και του Νιφορόπουλου στο 75’ λεπτό, έφτασε στην νίκη με 3-1 και διατηρήθηκε κοντά στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και πίσω από Δόξα Παραλίας και Αχαϊκή.

ΠΑΝΜΟΒΡΙΑΚΟΣ (Θ. Παπουτσής-Α. Κωνσταντινόπουλος): Mπακάλης, Σοφιανός (88΄ Καούρης), Δελδήμος, Τζίμας, Κωστούρας (60΄ Νιφορόπουλος), Κοκκίνης, Παπαγεωργακόπουλος, Αγγελής (91΄ Χριστόπουλος), Σπανός, Φωτόπουλος (91΄ Ψιλοπαναγιώτης), Γκέγκα.

ΔΙΑΣ ΣΑΡΑΒΑΛΙΟΥ (Χ. Ξυπολιάς – Ν. Ορφανίδης): Μαργαλιάς, Στανής, Μαρκεζίνης, Παπανικολάου, Γασπαρινάτος, Μπάδας, Δημάτσας (30΄ Σωτηρόπουλος), Βαλσαμής, Δ. Μαλτέζος (88΄ Τσεγκενές), Γκολφινόπουλος, Τσερικλός (73΄ Ζησιμόπουλος).