Τεσσάρα και βλέπει κορυφή το Άνω Καστρίτσι!

ΣΚΟΡΕΡ: 13΄ Κυριακόπουλος, 55΄, 75΄, 77΄ Καμηνιώτης-61΄ Κατσαμπέκης, 72΄ Κωστόπουλος

Συνέχισε την εντυπωσιακή του πορεία στον Β΄ όμιλο της Β΄ Κατηγορίας το Άνω Καστρίτσι, αφού επικράτησε με 4-2 του Ζαβλανίου/Αίαντα στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής παραμένοντας σε απόσταση αναπνοής από την πρωτοπόρο Αναγέννηση Ψαθοπύργου.

Είναι ενδεικτικό ότι η ομάδα του Βασίλη Μπαλατή αγνοεί την λέξη ήττα από την πρεμιέρα του πρωταθλήματος, όταν ηττήθηκε με 3-2 από την μετέπειτα πρωτοπόρο Αναγέννηση.

Στο προχθεσινό ματς η ομάδα του Καστριτσίου έπαιξε όμορφο ποδόσφαιρο που συνδυάστηκε με ευρεία νίκη στο ντεμπούτο του Γιώργου Γκοτσόπουλου με την φανέλα της ομάδας. Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός έδειξε πως θα βοηθήσει μοιράζοντας δύο ασίστ.

Ο Κυριακόπουλος είχε ανοίξει το σκορ στο 13ο λεπτό, ενώ ο «συνήθης ύποπτος» Μάριος Καμηνιώτης με χατ-τρικ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα, φτάνοντας τα 18 γκολ στο φετινό μαραθώνιο. Ακολουθεί το δύσκολο σαββατιάτικο ματς κόντρα στον ιστορικό και πάντα υπολογίσιμο Απόλλων Εγλυκάδας στο ενωσιακό γήπεδο «Ανδρέας Κάνιστρας».

Συνθέσεις:

ΑΝΩ ΚΑΣΤΡΙΤΣΙ (Β. Μπαλατής): Kατσίκης, Κωστακόπουλος (63΄ Πολυχρονόπουλος), Γεωργίου, Ηρειώτης, Αρκαντίνης, Κυριακόπουλος (61΄ Μέρμελας), Γκοτσόπουλος, Κονταξής, Καμηνιώτης (80΄ Ραυτόπουλος), Μπαγιώργος, Μπούρδος (56΄ Χαϊράνι).

ΖΑΒΛΑΝΙ/ΑΙΑΣ (Γ. Δρακοπαναγιωτάκης): Χατούπης, Ν. Ασημακόπουλος, Καρπάνος, Κούντας, Κ. Ασημακόπουλος, Κατσαμπέκης (90΄ Γιασιράνης), Βαβάτσικος, Ξύδης, Θεοδωρακόπουλος, Αγγιούς (64΄ Θεοδοσόπουλος), Κωστόπουλος.