«Τεσσάρα» με υπογραφή Γκάτση ο Παναιγιάλειος

Γήπεδο Πετρωτού: Παναγιώτης Σουτζόγλου

Διαιτητής: Χαράλαμπος Πετρόπουλος

Σκόρερ: (43′ Μπούνας, 57′, 64′, 73′ Γκάτσης)

Ο Παναιγιάλειος είχε εύκολο απόγευμα, καθώς επικράτησε του Ηρακλή Πατρών με σκορ 4-0, για την 12η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Α’ Κατηγορίας.

Στο πρώτο ημίχρονο, ξεκίνησε καλά το παιχνίδι ο Ηρακλής Πατρών, αλλά δεν κατάφερε να δημιουργήσει πολλές φάσεις, ωστόσο ο Παναιγιάλειος πίεζε μετά από το πρώτο δεκάλεπτο και άνοιξε το σκορ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μπούνα δύο λεπτά πριν την λήξη του ημιχρόνου. Οι άνθρωποι του Ηρακλή υποστήριξαν πως δεν υπήρχε πέναλτι υπέρ του Παναιγιαλείου.

Στο δεύτερο ημίχρονο, μετά από την αλλαγή του Παναιγιαλείου και την επιστροφή του Γκάτση μετά από τον τραυματισμό του στον αγκώνα, έκανε χατ-τρικ και έδωσε το τρίποντο στην ομάδα του. Επίσης έχασε ευκαιρία να βάλει και τέταρτο γκολ ο φορ του Παναιγιαλείου, με το τελικό αποτέλεσμα να είναι 4-0 υπέρ της ομάδας του Αιγίου.

Φιλμ:

8′ Ευκαιρία για τον Παναιγιάλειο, όταν έκανε τη σέντρα ο Χριστόπουλος, ο Μπακατσέλος έκανε με τη μία το γύρισμα και το σουτ Σκούτα κόντραρε και κατέληξε κόρνερ.

19′ Ο Λιάτος επιχείρησε ένα σουτ έξω από την περιοχή και η μπάλα πήγε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

21′ Ο Ζαρναβέλης έκανε ένα σουτ από τη γραμμή της μεγάλης περιοχής, αλλά η μπάλα κατέληξε ψηλά άουτ.

23′ Ο Μπούνας εκτέλεσε απευθείας το φάουλ αλλά η μπάλα κατέληξε λίγο δίπλα από το κάθετο δοκάρι του Μυλωνόπουλου.

39′ Ο Χριστόπουλος έκανε ένα σουτ με το αριστερό έξω από την περιοχή αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ.

43′ Ο Μπούνας εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι και άνοιξε το σκορ για τον Παναιγιάλειο σε 0-1.

57′ Έπειτα από τη σέντρα του Νικολόπουλου, ο Γκάτσης έκανε την κεφαλιά και σκόραρε για το 0-2. Σκόραρε στην επιστροφή του μετά από το ματς με τον Άρη.

59′ Ο Μπούνας εκτέλεσε απευθείας φάουλ αλλά ο Μυλωνόπουλος έπεσε στη γωνία του και έδιωξε δύσκολα την μπάλα.

64′ Ο Παναιγιάλειος βάζει και τρίτο γκολ, δεύτερο προσωπικό του Γκάτση, έπειτα από το γύρισμα του Οικονόμου για το 0-3.

73′ Ο Γκάτσης έκανε το χατ-τρικ, μετά από κάθετη μπαλιά του Καφεντζή.

78′ Μεγάλη ευκαιρία για τον Γκάτση να πετύχει και τέταρτο γκολ, όταν έκανε τη σέντρα ο Αποστόλης από τα δεξιά ο Γκάτσης έκανε την αλλά η μπάλα κατέληξε λίγο δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι του Μυλωνόπουλου.

Συνθέσεις:

Ηρακλής Πατρών (Νίκος Δεργούτης): Μυλωνόπουλος, Σουλιώτης, Μεμάγκα, Λιακόπουλος, Ντεντόπουλος (53′ Χριστόπουλος), Μαργώνης, Ανδρεόπουλος (20′ Ζαρναβέλης), Μαντάς (72′ Περδίκης), Σοφούλης (67′ Τασιόπουλος), Λάβδας, Νιάχος Χ.

Παναιγιάλειος (Αλέξης Σπυρόπουλος- Μάκης Λελούδας): Αθανασόπουλος, Βλάχος, Νικολόπουλος (67′ Καφετζής), Σπανογιάννης, Παπαδόπουλος, Μπακατσέλος, Μπούνας, Κουραχάνης (74′ Αποστόλης), Σκούτας (45′ Γκάτσης), Λιάτος (63′ Οικονόμου), Χριστόπουλος.