Τεσσάρα στο ντεμπούτο του Σχοινά το Πάτραι (pics)

Γήπεδο Πετρωτού: Παναγιώτης Σουτζόγλου

Διαιτητής: Πετρόπουλος Χαράλαμπος.

Σκόρερ: (46′, 55′ Κατσιγιάννης, 75′ Μιχαηλίδης, 88′ Πομαρές).

Δεύτερη συνεχόμενη νίκη για το Πάτραι, καθώς επικράτησε των Καλαβρύτων με σκορ 4-0, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Α’ Κατηγορίας.

Ένα πολύ καλό παιχνίδι, με πολλές φάσεις κυρίως από το Πάτραι και με έναν πολύ καλό Παπαδημητρόπουλο, καθώς έκανε εξαιρετικές επεμβάσεις στο πρώτο ημίχρονο.

Στο δεύτερο ημίχρονο όμως η ομάδα του Φιλίππου Σχοινά ήταν πιο αποτελεσματική και έβαλε τέσσερα γκολ, δύο ο Κατσιγιάννης, ένα ο Μιχαηλίδης και ένα ο Πομαρές ο Ισπανοβέλγος. Επίσης στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 55′ οι άνθρωποι των Καλαβρύτων διαμαρτυρήθηκαν έντονα στον διαιτητή για πέναλτι που δεν δόθηκε πάνω στον Κοσκινά, όταν το παιχνίδι ήταν 1-0.

ΦΙΛΜ:

7′ Mεγάλη ευκαιρία για το Πάτραι να ανοίξει το σκορ, όταν ο Μιχαηλίδης έκανε τη σέντρα από τα αριστερά με φάουλ, ο Κατσιγιάννης έκανε την κεφαλιά αλλά η μπάλα κατέληξε δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι.

8′ Έπειτα από το γύρισμα του Κατσιγιάννη, ο Αναγνώστου έκανε την προσποίηση και ο Μπιτσάκου με ένα σουτ ακριβώς στη γραμμή της μεγάλης περιοχής έστειλε την μπάλα λίγο πάνω από το δοκάρι άουτ.

12′ Ευκαιρία για το Πάτραι, έπειτα από το γύρισμα του Ντινόπουλου από τα δεξιά, η άμυνα των Καλαβρύτων έκανε το λάθος και ο Αναγνώστου εξ επαφής, από το ύψος του πέναλτι, έστειλε την μπάλα πάνω από τα δοκάρια άουτ.

17′ Ο Μιχαηλίδης εκτέλεσε απευθείας το φάουλ και ο παπαδημητρόπουλος έπεσε στην γωνία του και έδιωξε εντυπωσιακά. Στη συνέχεια ο Ρήγας έκανε τη σέντρα και ο Μπιτσάκου με κεφαλιά έστειλε την μπάλα λίγο άουτ.

27′ Πρώτη μεγάλη ευκαιρία για τα Καλάβρυτα να ανοίξουν το σκορ, όταν εκτέλεσε το φάουλ ο Βρεττός, ο Κοσκινάς έκανε την κεφαλιά και ο Μπαρδάκης έδιωξε εντυπωσιακά την μπάλα.

29′ Ωραία ενέργεια του Νικολάι και με ένα σουτ ο παπαδημητρόπουλος έκανε ωραία επέμβαση.

30′ Έπειτα από εκτέλεση κόρνερ με πάσα του Ραμαντάνη, ο Αναγνώστου έκανε ένα σουτ με το δεξί έξω από την περιοχή και η μπάλα πήγε στο οριζόντιο δοκάρι έπειτα από την επέμβαση του παπαδημητρόπουλου.

32′ Όταν έκανε το σουτ ο Τσαβαλάς έξω από την περιοχή η μπάλα με το ύψος που πήρε, κατέληξε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι, αιφνιδιάζοντας τους πάντες στο γήπεδο ότι η μπάλα μπήκε γκολ.

33′ Έπειτα από το γύρισμα του Μιχαηλίδη, ο Αναγνώστου έκανε το σουτ και ο παπαδημητρόπουλος έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ.

42′ Ο Πανόπουλος έκανε ένα σουτ από τα 40 μέτρα, αλλά η μπάλα κατέληξε λίγο δίπλα από το δεξί δοκάρι του Μπαρδάκη.

46′ Έπειτα από την μπαλιά του Μπαρδάκη, από τη μια περιοχή στην άλλη, ο Κατσιγιάννης την έφερε ωραία στο δεξί και με πλασέ μέσα από την περιοχή, άνοιξε το σκορ σε 1-0 για το Πάτραι.

52′ Έντονες διαμαρτυρίες από πλευράς Καλαβρύτων, καθώς φωνάζουν για πέναλτι στον Κοσκινά.

55′ Επειτα από την μπαλιά του Ρήγα, ο Κατσιγιάννης βγήκε τετ α τετ και με πλασέ έκανε το 2-0 για το Πάτραι.

70′ έπειτα από τη σέντρα του Δημητρόπουλου από τα δεξιά, ο Ντινόπουλος έδιωξε τελευταία στιγμή σε κόρνερ προ του Πανόπουλου, ο οποίος ήταν έτοιμος να κάνει την προβολή.

73′ Ο Αναγνώστου μετά από ωραία προσπάθεια βγήκε τετ α τετ με τον Παπαδημητρόπουλο, αρχικά τον πέρασε αλλά στη συνέχεια ο πεισματάρης Παπαδημητρόπουλος την μπλόκαρε.

75′ Έπειτα από την κάθετη του Κριμπά, ο Μιχαηλίδης με πλασέ έκανε το 3-0 για το Πάτραι.

88′ ¨Επειτα από το γύρισμα του Ρήγα, ο Πομαρές με ένα σουτ έξω από την περιοχή, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 4-0.

Συνθέσεις:

ΑΠΣ Πάτραι (Φίλιππος Σχοινάς): Μπαρδάκης, Ρήγας, Ραμαντάνης, Σπανός, Ντινόπουλος, Κριμπάς (84′ Πομαρές), Νικολάι (68′ Χριστοδουλόπουλος),  Αναγνώστου, Κατσιγιάννης, Μιχαηλίδης, Μπιτσάκου (61′ Πόγκας).

Καλάβρυτα ( Κώστας Βλάχος): Παπαδημητρόπουλος, Βρεττός, Παπαδόπουλος, Κοσκινάς, Παπαγεωργίου Αντύπας (56′ Γκλαβάς), Δημητρόπουλος, Σκιαδάς, Πανόπουλος (79′ Αναγνωστόπουλος), Τσαβαλάς, Ανδρεόπουλος (84′ Μενύχτας).

*Φωτογραφικό υλικό στη σελίδα του patragoal στο facebook!