Τζάμπα ήττα στο φινάλε για τους Νέους Παναχαϊκής

Ξεκίνημα με καλή εμφάνιση, αλλά ήττα (2-3) για τους Νέους Παναχαϊκής κόντρα στην αντίστοιχη του Απόλλωνα Σμύρνης για την 1η αγωνιστική του 1ου ομίλου του πρωταθλήματος Νέων της Σούπερ Λίγκας 2.

Μάλιστα η διακύμανση του σκορ ήταν άκρως εντυπωσιακή, αφού ο Απόλλων προηγήθηκε με 0-1, στη συνέχεια η Παναχαϊκή κατάφερε να γυρίσει υπέρ της το ματς με 2-1 για να κάνουν εν τέλει την ολική ανατροπή οι «κυανόλευκοι» διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα.

Τα γκολ των νικητών πέτυχαν οι Γιαννάκης (με σουτ), 80΄ Λάμπης (με απευθείας εκτέλεση φάουλ) και o Μήτσης στο 85΄ (με κεφαλιά).

Η Παναχαϊκή είχε ισοφαρίσει στο 25΄ με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Βαρσαμίδη, ενώ στο 29΄ ο Αττίλιο Λιμάτσι με εντυπωσιακή ενέργεια είχε βάλει σε θέση οδηγού την πατρινή ομάδα.

Συνθέσεις:

Παναχαϊκή (Χ. Παρασκευόπουλος): Μ.Μικές, Ταρνάρης, Θανόπουλος, Λ.Μικές, Βασιλικόπουλος, Παπαχρονόπουλος, Γασπαρινάτος, Βαρσαμίδης (76′ Θωμάς), Νέος (66′ Θεοφάνης), Ροδόπουλος (66′ Σουγλέρης), Λιμάτσι.

Απόλλων Σμύρνης (Λ. Βελέντζας): Τσούλφα, Ντάγκα, Φάρκωνα, Τασιά, Τιμολέων, Κοφίνη, Μακρυνικόλα, Γιαννάκη, Καρυπίδη, Χειρίτραντα, Λάμπη, ενώ στη διάρκεια του ματς χρησιμοποιήθηκαν από τον Βελέντζα ως αλλαγές και οι Πετράς, Κοντογιαννόπουλος, Μήτσης, Μητρόπουλος, Λιάσκος.