Τρένο δίχως φρένα ο Παναιγιάλειος

Παναιγιάλειος-Δαβουρλής Κ92 4-0 (41’, 42’, 52’, Γκάτσης, 72’ Μπούνας)

Διαιτητής : Οικονόμου (Ηλιόπουλος-Θεοφανόπουλος)

Δεν αντιμετώπισε την παραμικρή δυσκολία ο Παναιγιάλειος να φτάσει στην νίκη απέναντι στον Δαβουρλή, αφού επικράτησε με 4-0 και έφτασε τους 15 βαθμούς, κάνοντας το 5 στα 5.

Σκόρερ στα 3 τέρματα της Αιγιώτικης ομάδας ήταν ο Γκάτσης, ο οποίος πυροβολεί ανελέητα στο πρωτάθλημα και ήδη είναι στην 1η θέση των σκόρερ με 9 τέρματα.

Στο 41’ λεπτό ο έμπειρος επιθετικός με κεφαλιά άνοιξε το σκορ, ενώ με τον ίδιο τρόπο μετά από σέντρα του Μπούνα διπλασίασε ένα λεπτό μετά τα τέρματα της ομάδας του.

Στο 52’ λεπτό και πάλι ο Γκάτσης ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0, ενώ το τελικό σκόρ διαμόρφωσε  στο 72’ λεπτό ο Μπούνας.

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ : Αθανασόπουλος, Βλάχος, Οικονόμου (77’ Σταθακόπουλος), Σπανογιάννης, Παπαδόπουλος, Μπακατσέλος (62’ Καφεντζής), Μπούνας, Κουραχάνης, Σκούτας (73’ Μπελεζάκης), Γκάτσης, Χριστόπουλος (68’ Μπίτρας)

ΔΑΒΟΥΡΛΗΣ Κ92 : Κοκοτσής, Τελέγκος (73’ Κουμπουρλής), Ανδρεοσόπουλος, Μανούσος, Σ. Πρέμπτος, Βετούλας, Λαζαρίδης (66’ Ζαφειράκης), Στάμος, Αντύπας, Καράμπουλας (62’ Βάρδας), Μακρής (56’ Μπούρσαλης)