Τρίτη λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο Ζαρουχλεΐκων

Επιμέλεια: Βύρωνας Ξυπολιάς

Για 4ο διαδοχικά παιχνίδι  παρέμεινε αήττητος ο Ατρόμητος Ζαρουχλεΐκων που αναδείχθηκε για τρίτο σερί παιχνίδι ισόπαλος χωρίς τέρματα αυτήν την φορά κόντρα στην δυνατή ομάδα του Φείδων Άργους.

Σε γενικές γραμμές το τελικό 0-0 μπορεί να χαρακτηριστεί ως δίκαιο καθώς και οι δύο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο.

Αρχικά στο πρώτο 45ολεπτο κυριάρχησε η ομάδα του Φείδωνα αφού είχε τον πλήρη έλεγχο του παιχνιδιού και έχασε και μια μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ όταν στο 21′ η Τριανταφίλλου έβγαλε την σέντρα από τα δεξιά αλλά η Κεφαλιά της Λουλεμέ κατέληξε πάνω από τα δοκάρια στην ποιο σπουδαία ευκαιρία που σημειώθηκε στο 1ο ημιχρόνο.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι ρόλοι άλλαξαν ο Ατρόμητος μπήκε ποιο αποφασιστικά στον αγωνιστικό χώρο, απέκτησε τα ηνία του παιχνιδιού και έχασε και δύο μεγάλες ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ αρχικά στο 56′ το σουτ της Κορλού πέρασε πάνω από τα δοκάρια.

Αλλά η ποιο σπουδαία ευκαιρία για τον Ατρόμητο χάθηκε στο 86′ όταν η Κορλού εκτέλεσε το φάουλ αλλά η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι.

Το μόνο που έχει να θυμάται ο Φείδων από το δεύτερο ημίχρονο είναι η  μεγάλη ευκαιρία στο 64′ να ανοίξει το σκορ οταν η Καραγιάννη έπιασε ένα ωραίο σουτ εκτός περιοχής αλλά η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι.

Με αυτήν την ισοπαλία που απέσπασε Ατρόμητος βρίσκεται στην 5η θέση του πρωταθλήματος με 9 βαθμούς και την επόμενη αγωνιστική (9/2/2020) θα αντιμετωπίσει και πάλι εντός έδρας τις Καρυάτιδες Σπάρτης με στόχο μια καλή εμφάνιση και το θετικό αποτέλεσμα.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΖΑΡΟΥΧΛΕΪΚΩΝ:  Δ.Κολοβού, Γεωργίου, Μ. Κολοβού, Καλτσανά, Ανδρουτσοπούλου, Μήλα, Μερτή, Παπαχρήστου (39’λ.τ.Κωβαίου),Κορλού, Λαζανά, Μακρή (82’Καμπούρη).