Τριάρα και τρίτη θέση για τη Γαλήνη

Διαιτητής: Καμζόλας(Παπαδιονυσίου-Βαρέλας)

Χωρίς να πιάσει υψηλά στάνταρ απόδοσης η ομάδα της Γαλήνης κατάφερε να επικρατήσει με σκορ 3-0 απέναντι στον Ολυμπιακό Ζαρουχλεΐκων και να πιάσει τον Ωλενιακό στην 2η θέση με 16 βαθμούς.

Η ομάδα τoυ Μπάμπη Παπαγιάννη άνοιξε το σκορ στο 50ο λεπτό όταν ο Ζέζας έβγαλε την σέντρα από τα δεξιά και με σουτ ο Β. Γιαννόπουλος έστειλε στην μπάλα στα δίχτυα.

Στο 61ο λεπτό της αναμέτρησης η Γαλήνη διπλασίασε τα τέρματα της όταν ο Βάλσαμος έβγαλε ωραία κάθετη μπαλιά στην πλάτη της άμυνας και ο Π. Ραμαντάνης με σουτ έγραψε το 0-2. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε στο 65′ ο Β. Γιαννόπουλος (2ο προσωπικό γκολ) με σουτ μέσα από την περιοχή.

Συνθέσεις:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΖAΡΟΥΧΛΕΪΚΩΝ: (Α.Μαρκάτος) : Δημόπουλος,Σώρρας, Χαϊντάρας, Αντωνόπουλος, Μετόλι, Γκουνέλας (51’Αθανασόπουλος), Αναστασόπουλος, Τσιντώνης, Γεωργακόπουλος(31 λ.τ.Χαμοσφακίδης), Γιωργόπουλος (74’Διαμαντόπουλος), Κάπζα.

ΓΑΛΗΝΗ (Μ.Παπαγιάννης) : Κονιδάρης, Π.Ραμαντάνης, Κακαφώνης(71’Τσακριλής),Γ. Ζέζας, Καραμπούλας, Λ.Ραμαντάνης, Β.Γιαννόπουλος, Βάλσαμος, Ζέζας, Χόρτης (14’λ.τ.Βαρζελιώτης), Σεράφης(79’Κατσαγάννης).

Επιμέλεια: Βύρωνας Ξυπολιάς