Τυχεροί στην ατυχία τους!

Σε άγνωστα νερά κολυμπάει η ελληνική, αλλά και η παγκόσμια κοινωνία, εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού και όλοι εύχονται η κατάσταση αυτή να εξομαλυνθεί όσο πιο γρήγορα γίνεται και με τον πιο ανώδυνο τρόπο.

Από τη στιγμή μάλιστα που η αγωνιστική δράση έχει παύσει σε όλα τα αθλήματα, στις πλευρές του Διαγόρα Βραχνεΐκων και της Θύελλας Πατρών δεν μπορούν να κάνουν κάτι παραπάνω από το να περιμένουν, αλλά και να κάνουν σχέδια για το μέλλον.

Ακούγεται έντονα το τελευταίο διάστημα πως από τη στιγμή που θα συμπτυχθούν οι πιο πάνω κατηγορίες (Σούπερ Λιγκ 2-Football League), η Γ΄ Εθνική θα γίνει ξανά τρίτη κατηγορία. Με τη μόνη διαφορά ότι σε αυτή την περίπτωση, δεν θα υποβιβαστεί καμία ομάδα. Στις ομάδες που θα προκύψουν, θα έρθουν να προστεθούν οι πρωταθλήτριες των τοπικών Ενώσεων.

Και αφού γίνει το άθροισμα, τότε θα γίνει ο διαχωρισμός σε ομίλους. Αυτή τη στιγμή οι όμιλοι είναι οκτώ, τίποτα δεν εμποδίζει όμως την ΕΠΟ να κάνει τον διαχωρισμό σε δέκα, ή και σε δώδεκα ομίλους, ώστε να είναι πιο λίγα τα παιχνίδια και πιο μικρές οι μετακινήσεις.

Σε αυτή την περίπτωση τόσο ο Διαγόρας Βραχνεΐκων, όσο και η Θύελλα Πατρών θα έχουν σώσει τη χρονιά, αγωνιστικά και οικονομικά.