Φιγουρ-“Αρη” στην κορυφή ο Αετός Πατρών Askounis

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Παναγιώτης Καδδάς

ΣΚΟΡΕΡ: 28’ αυτογκόλ Μεντζελόπουλος, 56’ Παπαδιονυσίου, 68’ πεν. Λυμπέρης – 43′ Μητρόπουλος

Ο Αετός Πατρών κατάφερε να ξεπεράσει και το εμπόδιο του Άρη Πατρών (3-1), με αποτέλεσμα να παραμείνει αήττητος για 9η αγωνιστική και να πατήσει κορυφή καθώς ο Παναιγιάλειος ηττήθηκε από τον Κεραυνό με 2-1.

Την νίκη στους “κιτρινόμαυρους” χάρισαν τα γκολ του Παπαδιονυσίου (56′) και του Λυμπέρη (68′), ενώ η ομάδα της Αγίας Σοφίας είχε προηγηθεί με αυτογκόλ του Μετζελόπουλου (28′).

Πιο αναλυτικά στο 28ο λεπτό έγινε το 1-0 από αυτογκόλ του Μεντζελόπουλου, ύστερα από σουτ του Γιάννη Λυμπέρη. Το 1-1 έγινε στο 43ο λεπτό με απίστευτη γκολάρα του Μίλτου Μητρόπουλου από το κέντρο, ένα γκολ σπάνιας ομορφιάς.

Στο 56΄ οι «κιτρινόμαυροι» πήραν εκ νέου το προβάδισμα, ύστερα από σέντρα του Μπάκα ο Χρήστος Παπαδιονυσίου έκανε το 2-1, ενώ το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε στο 68ο λεπτό ο Λυμπέρης με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι που κέρδισε ο Παπαδιονυσίου από τον Μεντζελόπουλο.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Αετός βρισκόταν σε εξαιρετική μέρα και πέρα από τους “συνήθεις ύποπτους” Λυμπέρη, Πανόπουλο, Μπάκα, τρομερή εμφάνιση πραγματοποίησε ο Θοδωρής Λαζανάς, ο οποίος κυριάρχησε στον χώρο του κέντρου.

Συνθέσεις:

ΑΕΤΟΣ ΠΑΤΡΩΝ (Χ. Ράντος): Καλλιακμάνης, Χαλκιόπουλος, Ηλ. Ασκούνης, Ι. Μαρκόπουλος, Λαζανάς, Πουλουπάτης, Μπάκας (55’ Α. Μαρκόπουλος), Παπαδιονυσίου (90’ Σπηλιωτόπουλος), Λυμπέρης (86’ Βύνιας), Πανόπουλος.

ΑΡΗΣ ΠΑΤΡΩΝ (Γ. Βογιατζής): Χάχαλης, Θεοδωρόπουλος (89’ Χαβάνης), Λάτσης, Π. Κωνσταντόπουλος, Νταφογιάννης (61’ Ραμόπουλος), Μεντζελόπουλος, Αλποχωρίτης, Μιχαλόπουλος (75’ Παναγόπουλος), Γκολφίνος, Μητρόπουλος, Θεοδοσόπουλος (46’ Καταρτζόπουλος).