Χαρούμενες στιγμές για τον Γκοτσούλια

Tις καλύτερες ημέρες της ζωής του περνά ο Γιάννης Γκοτσούλιας, με τον αρχηγό του Ιωνικού να παντρεύεται πριν λίγες ημέρες την εκλεκτή της καρδιάς του, ενώ παράλληλα το ζεύγος βάφτισε και τον γιο τους.

Οι Νικαιώτες, λοιπόν, ευχήθηκαν τα δέοντα στον 29χρονο μέσο με σχετική ανακοίνωση την Πέμπτη (7/11), με τον μικρό Παναγιώτη να παίρνει δικαιωματικά τον τίτλο του αστεριού.

Αναλυτικά: «Μπορεί ο Γιάννης Γκοτσούλιας να είναι πραγματικά αλύγιστος στη μεσαία γραμμή του Ιωνικού μας, βρήκε όμως το μάστορά του στο πρόσωπο της Δήμητρας με την οποία ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου πριν λίγες ημέρες, ενώ παράλληλα βάφτισαν και το νέο μέλος της οικογένειάς τους, τον Παναγιώτη.

Και επειδή ο Παναγιώτης είναι δεδομένο ότι αποτελεί το αστέρι της οικογένειας και από τη στιγμή που ο μπαμπάς είναι αρχηγός του Ιωνικού, το θέμα της βάφτισής του δεν θα μπορούσε παρά να είναι το Αστέρι.

Η Οικογένεια του Ιωνικού σας εύχεται υγεία-δύναμη-αγάπη και να καμαρώνετε τον Παναγιώτη όπως επιθυμείτε. Είναι σίγουρο ότι με τέτοιους ανθρώπους σαν γονείς θα πάρει τα καλύτερα παραδείγματα».