Χωρίς Ντίνο-Φούφουλα, πίστη για το τρίποντο

Οι «κυανόλευκοι» φιλοξενούν σήμερα Κυριακή (29/9, 16.00) την Ζάκυνθο που ξεκίνησε με το δεξί στο πρωτάθλημα (1-0 τον Πανηλειακό) και θέλουν τον κόσμο στο πλευρό τους για να φτάσουν στην πρώτη τους νίκη.

Μοναδικό πρόβλημα για τον Σάκη Πεφάνη είναι ο τιμωρημένος Κωνσταντίνος Ντίνος που αποβλήθηκε στο ματς της πρεμιέρας στο Ναύπλιο και ο Ντίνος Φούφουλας που δεν είναι ακόμα έτοιμος (έχει τράβηγμα στο γαστροκνήμιο).

Η Θύελλα Πατρών μετά από 11 χρόνια επιστρέφει στις εθνικές κατηγορίες και θέλει να συνδυάσει αυτό το γεγονός με νίκη στην έδρα της. Μπορεί στην πρεμιέρα να έδειξε πολύ καλό πρόσωπο, αλλά ήταν ιδιαίτερα άτυχη, χάνοντας το ματς στις λεπτομέρειες.

Η γενική είσοδος για το σημερινό ματς ορίστηκε στα 7 ευρώ, ενώ με την συνοδεία ενηλίκου, τα παιδιά έως 12 ετών μπαίνουν δωρεάν στο γήπεδο.  Επίσης η είσοδος είναι ελεύθερη για άτομα με αναπηρία.

Οι κάτοχοι την εισιτηρίων διαρκείας, θα εισέλθουν στο γήπεδο με την επίδειξη της ειδικής κάρτας που έχουν παραλάβει από τον σύλλογο.Ο Μαρκαντωνάτος από την Ηλεία θα διευθύνει την αναμέτρηση της Θύελλας με βοηθούς τους Ασημακόπουλο-Λιάπη επίσης από τον ίδιο σύνδεσμο.