Όρθια και στην Τρίπολη η Παναχαϊκή

Ισόπαλη 1-1 με τον Αστέρα Τρίπολης αναδείχτηκε η Παναχαϊκή εκτός έδρας στο πρώτο της φιλικό στην Ελλάδα. Η Παναχαϊκή προηγήθηκε με τον Αντωνακόπουλο στο 74′ και ισοφάρισε για τον Αστέρα ο Τασουλής στο 89′.

Ο τεχνικός του Αστέρα έδωσε χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που δεν είχαν παίξει αρκετά στα προηγούμενα φιλικά, ενώ έκπληξη ήταν η τοποθέτηση του Ιγκλέσιας πίσω από τον επιθετικό, ουσιαστικά σαν δεκάρι.

Ο Αστέρας είχε πολύ καλή παρουσία με τον Ιγκλέσιας να «οργώνει» το γήπεδο και να είναι ο κορυφαίος των Αρκάδων. Οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι στο 10’ με τον Τζίμα και ευκαιρία με τον ίδιο παίκτη στο 19’, αλλά και με τον Αργεντίνο άσο ένα λεπτό μετά το πρώτο τέταρτο.

Μάλιστα ο παίκτης του Αστέρα πρωταγωνίστησε και στη διπλή χαμένη ευκαιρία του 26’, ενώ ο Ματρικάρντι ήταν ο παίκτης που είχε ρόλο στη φάση αυτή. Στο διάστημα αυτό οι Πατρινοί απείλησαν στο 9’ με τον Μαυρία.

Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός έπεσε αισθητά και αυτό έδωσε την δυνατότητα στη Παναχαϊκή να προηγηθεί στο 74’ με τον Αντωνακόπουλο και τον Μιχαήλ να ξεγελιέται από την πορεία της μπάλας. Τελικά στο 89’ από ωραία ενέργεια του Τζίμα και ασίστ στον Τασουλή, ο τελευταίος έκανε με σουτ το τελικό 1-1.

Συνθέσεις:

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Μπόρχα Χιμένεθ): Τσιφτσής (46′ Μιχαήλ), Ανχελ (62′ Τασουλής), Ματρικάρντι, Αντζουλάς (46′ Χριστόπουλος), Βλάχος (62′ Παναγιώτου), Μπέλοκ (73′ Τερεζίου), Μπόρχα Φερνάντεθ (72′ Καπίγια), Ιγκλέσιας (46′ Βαλιέντε), Μαρκ Φερνάντεθ (46′ Δουβίκας), Τζίμας, Κρέσπι.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Σωκράτης Οφρυδόπουλος): Σούλης, Πολίμος, Σταμόπουλος, Κοτσώνης, Τσελεπίδης, Παπατόλιος, Μαυριάς, Σιατραβάνης, Μωραΐτης, Βαρσαμίδης, Κυνηγόπουλος.

Έπαιξαν και οι: Αντωνακόπουλος, Πατάπης, Βασιλικόπουλος, Πατρώνης Μασούρας, Κολ, Ατανάκοβιτς και Μουστακόπουλος.