Αντιπρόεδρος στην ΠΑΕ ο Δημήτρης Δρόσος

Ο Δημήτρης Δρόσος έχει σχεδόν αποφασίσει να εκπροσωπεί την ΠΑΕ Παναχαϊκή στα διοικητικά συμβούλια της Football league.

Εκτιμά ότι θα πρέπει να εκπροσωπεί ο ίδιος την ΠΑΕ στις συνεδριάσεις, αφού είναι δύσκολο να το πράξει κάποιος μέτοχος, και θέλει η Παναχαϊκή να έχει σημαντικό ρόλο στις αποφάσεις που θα λαμβάνονται.

Γι΄ αυτό και άμεσα θα αναλάβει την θέση του αντιπροέδρου της ΠΑΕ ώστε να κατέχει θεσμική θέση και να έχει το δικαίωμα να συμμετέχει και να εκπροσωπεί την Παναχαϊκή στις συνεδριάσεις της Football league.

Αναβλήθηκε το ματς των Νέων Παναχαϊκής στην Κρήτη

Η Football League ανέβαλε τη δράση στη 12η αγωνιστική του 1ου ομίλου του πρωταθλήματος Νέων, λόγω κακοκαιρίας.

Έντονα καιρικά φαινόμενα αναμένονται σε όλη τη χώρα το Σαββατοκύριακο, γι’ αυτό η Football League προχώρησε στην αναβολή της 12ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου του πρωταθλήματος Νέων και τη μετάθεσή τους για 2 και 3 Μαρτίου.

H ομάδα Νέων της Παναχαϊκής θα αντιμετώπιζε τον Πλατανιά εκτός έδρας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Σας γνωρίζουμε ότι εξαιτίας της επικείμενης εκδήλωσης ακραίων καιρικών φαινομένων, όπως αυτά περιγράφονται από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, οι αγώνες της 12ης αγωνιστικής ημέρας του πρωταθλήματος της Football League Νέων του 1ου ομίλου αναβάλλονται και θα διεξαχθούν στις 2 και 3 Μαρτίου 2019.

Ως εκ τούτου, το αγωνιστικό πρόγραμμα των αγώνων του πρωταθλήματος της Football League Νέων του 1ου ομίλου αγωνιστικής περιόδου 2018-2019, διαμορφώνεται ως εξής:

12η αγωνιστική: 2 & 3 Μαρτίου 2019

13η αγωνιστική: 9 & 10 Μαρτίου 2019

14η αγωνιστική: 16 & 17 Μαρτίου 2019».

O Δρόσος, ευτυχώς «ως ύποπτος και αμφισβητήσιμος» ήρθε στην Παναχαΐκή

Είναι αλήθεια ότι ένας Αθηναίος δεν μπορεί να καταλάβει έναν Πατρινό. Η μόνη διαφορά δεν βρίσκεται στη τεντούρα και το Καρναβάλι. Ο Αθηναίος τα έχει όλα, είναι στο κέντρο του κόσμου. Ο Πατρινός ζει εδώ και πολλές δεκαετίες με ένα αίσθημα στέρησης σε όλα τα επίπεδα. 
 
Εμφανίστηκε, λοιπόν, ένας τύπος, αρκετά αμφιλεγόμενος, γνωστός όμως από τα παλιά, ο Δημήτρης Δρόσος, που διάλεξε να βάλει πλάτη στο βαρέλι της Παναχαΐκής. 

Τι θέλατε να γίνει; Δεν είναι ο Δημήτρης Δρόσος υπαίτιος γι αυτό που συμβαίνει. Εκατό χιλιάρικα εδώ, εκατό χιλιάρικα εκεί, κάποια επιπλέον χιλιάρικα παραπέρα, προς το παρόν κάνει στοιχειωδώς καλά τη δουλειά του! Δεν υποσχέθηκε ποτέ ότι θα δώσει δουλειές, παρά μόνο την ελπίδα ότι κάτι μπορεί να αλλάξει. Δεν είναι ότι άνοιξαν οι ουρανοί και βρέχει δισεκατομμύρια στην ομάδα. Είναι ότι πρόκειται για τον μοναδικό που ασχολείται με την καθημερινότητα των «ροσονέρι» και που προσπαθεί να φέρει λεφτά σε αυτή τη πολύ δύσκολη περίοδο. Γιατί προσπαθεί και έχει τη δικτύωση και τις γνωριμίες να το κάνει. 
 
Αυτό μου εκμυστηρεύτηκε κορυφαίος αθλητικογράφος της Αθήνας, όταν τον ρώτησα «αν έχει πακέτο ο Δρόσος» . Η απάντηση του, «Έχει τον τρόπο να βρει»...Και μέχρι στιγμής τα καταφέρνει. Μπορεί αυτό να ενοχλεί, αλλά είναι μία πραγματικότητα. Δεν είδαμε άλλους επιφανείς συμμάχους να το κάνουν. Εξαιρώ τον Κώστα Μπακαλάρο, που θα βάλει περίπου 100 χιλιάρικα στον λογαριασμό της ομάδας, για την χορηγία στο μπροστινό μέρος της φανέλας. 
 
Ποιος φταίει γι' αυτό; Ο Δημήτρης Δρόσος; Αυτός είδε φως και μπήκε. Και έπραξε άριστα. Το ερώτημα είναι ποιοι άφησαν την Παναχαΐκή να φτάσει σε αυτή την κατάσταση. Και δεν έχει να κάνει μόνο με την κρίση. Δεν είναι ότι οι Παναχαικάκιδες έχουν τρελαθεί και συνεχώς γκρινιάζουν. Είναι που δεν βρίσκεται και στον χάρτη.
 
Το μεγαλύτερο προσόν του Δρόσου, είναι ότι από πιτσιρικάς ανέβηκε στην Αθήνα! Αυτό ήταν το όνειρό του, να είναι στο κέντρο των εξελίξεων. Και γιατί, παρακαλώ; Επειδή οι «δουλειές» γίνονται στην Αθήνα. Επειδή εδώ γίνεται όλο το «παιχνίδι». Κι είναι γνωστό ότι οι όροι του παιχνιδιού δεν είναι ξεκάθαροι, ούτε ίδιοι για όλους.
 
Επίσης, δεν μπορεί κανείς να κατηγορήσει τον Δημήτρη ότι θα χρησιμοποιήσει  την Παναχαΐκή ως Δούρειο Ίππο για πολιτική καριέρα . Τι θέλει ο Δρόσος; Να γίνει βουλευτής; Περιφερειάρχης; Δήμαρχος; Μπορεί να δοκιμάσει. Όμως, ο Δρόσος, ως έξυπνος άνθρωπος, κάνει μόνο μπίζνες. Κλασικά πράγματα. Τοποθετεί κεφάλαιο σε μια δουλειά και προκειμένου στην Παναχαΐκή, στην οποία ποντάρει, την οργανώνει ακόμα περισσότερο αν παρουσιάζει προβλήματα, ελλείψεις, διαχειρίζεται με το επιχειρηματικό του δαιμόνιο το πρότζεκτ, με σκοπό να εξαντλήσει τις όποιες δυνατότητές του. Και αποκομίζει κέρδος. 
 
Αν πιστεύει ότι για αν το πετύχει αυτό χρειάζεται ένα Μέσο Ενημέρωσης, θα το κάνει ; Προσωπικά πιστεύω ότι ο Δρόσος δεν θέλει να μπει στα Μέσα Ενημέρωσης. Ότι τον σπρώχνουν τον άνθρωπο να χάσει μερικές χιλιάδες ευρώ. Πιστεύω, δηλαδή, ότι οι πραγματικοί του φίλοι θα τον κοιτάζουν στα μάτια και θα του λένε «πού πας να μπλέξεις»; Οι πολλοί θα του λένε, φυσικά, «πρόεδρε προχώρα». Τα ίδια έχουν πει οι ίδιοι άνθρωποι σε πολλούς προέδρους που έχουν περάσει μέχρι σήμερα από αυτά τα μέρη.
 
Το «ευτύχημα» του Δρόσου είναι ότι δεν δημιούργησε μεγάλες προσδοκίες με το καλημέρα στην Παναχαΐκή. Και ναι μεν ο Σίλβιο το έκανε αυτό με την Μίλαν, αλλά ήταν ο Σίλβιο. Μεγάλη φυσιογνωμία. Όχι ότι ο Δρόσος είναι κάποιο τυχαίο πρόσωπο. Δεν είπαμε αυτό, για να μην παρεξηγηθούμε. Όπως και να το κάνουμε, όμως, δεν είναι δύο συγκρίσιμα μεγέθη. Είναι εκπρόσωποι δυο διαφορετικών πολιτισμών. Ο Σίλβιο αισθάνεται καλύτερα όταν κυκλοφορεί με εικοσάχρονες. Ο Δρόσος είναι οικογενειάρχης και λάτρης της στατιστικής. 
 
Να επανέλθουμε στο προηγούμενο! O Δρόσος, ευτυχώς, «ως ύποπτος και αμφισβητήσιμος» ήρθε στην Παναχαΐκή . Κι αν ο θεός έχει έμπνευση, μεγάλη έμπνευση και ανέβει στη μεγάλη κατηγορία, τον βλέπω να κάνει τούμπες τον Δρόσο. Από «έξυπνος δολοπλόκος» θα αναβαθμιστεί στην αχαϊκή πρωτεύουσα τουλάχιστον στην κατηγορία του ημίθεου.  Ο κόσμος σε ρίχνει στα τάρταρα…ο ίδιος κόσμος σε σηκώνει. 

Η αποστολή της Παναχαϊκής για τον αγώνα με τον Απόλλων Λάρισας

Μετά το τέλος της προπόνησης της Παρασκευής (22/2) ο προπονητής της Παναχαϊκής Σωκράτης Οφρυδόπουλος ανακοίνωσε την αποστολή για τον εντός έδρας αγώνα με τον Απόλλωνα Λάρισας (23/2-15:00) η οποία αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Σούλης, Καπούταγλης, Σταμόπουλος, Πολίμος, Σωτηράκος, Τσελεπίδης, Λουμπαρδέας, Πλέγας, Φουρλάνος, Αργυρόπουλος, Κολ, Παπατόλιος, Μοντιέλ, Μαυριάς, Ελευθεριάδης, Κυνηγόπουλος, Μπαστακός, Μωραΐτης.

Ο Γιώργος Ντάσιος αισθάνθηκε ενοχλήσεις στην τελευταία προπόνηση και κρίθηκε σκόπιμο να προφυλαχθεί, ενώ ο Δημήτρης Πατάπης είναι εμπύρετος.

Όσοι έμειναν εκτός αποστολής θα προπονηθούν το πρωί του Σαββάτου (23/2) στο γήπεδο της ομάδας στην Αγυιά.

Η αποστολή της Παναχαϊκής θα καταλύσει σε κεντρικό ξενοδοχείο με αρχηγό τον Τάκη Κυριακόπουλο.

Παναχαϊκή: Ξεκίνησαν οι συζητήσεις για ανανεώσεις, τι "παίζει" με Ελευθεριάδη

Στις αρχές της εβδομάδας ο Δημήτρης Δρόσος έκανε μια πρώτη διερευνητική επαφή με τον Χρήστο Ελευθεριάδη και τον μάνατζερ του για την ανανέωση του συμβολαίου του.

Και πρόθεση είναι τις επόμενες μέρες να γίνει νέα συζήτηση και η ΠΑΕ να καταθέσει επίσημη πρόταση ανανέωσης του συμβολαίου του Χρήστου Ελευθεριάδη, αφού θέλουν να συνεχίσει να αγωνίζεται με την «κοκκινόμαυρη» ομάδα. Είναι λογικό μετά τις εμφανίσεις του να έχει μπει στο στόχαστρο ομάδων της Σούπερ Λίγκα.

Πρώτη συνάντηση και συζήτηση θα έχει ο Δημήτρης Δρόσος από την επόμενη εβδομάδα και με τους υπόλοιπους παίκτες που λήγουν τα συμβόλαια τους το καλοκαίρι, αφού διοίκηση και τεχνική ηγεσία θέλουν να κρατηθεί ο κορμός της ομάδας και την νέα περίοδο, ανεξάρτητα σε ποια κατηγορία θα παίζει η ομάδα.

Παναχαϊκή: Ήρθε η μπλε κάρτα του Κόβασετς

Στην διάθεση του Σωκράτη Οφρυδόπουλου για τον προσεχή εντός έδρας αγώνα με αντίπαλο τον Απόλλων Λάρισας τέθηκε ο Ίβαν Κόβασετς.

Το δελτίο του Σέρβου μεσοεπιθετικού εκδόθηκε κανονικά, καθώς σήμερα ήρθε η μπλε κάρτα του και δεν αποκλείεται ο ίδιος να πάρει χρόνο συμμετοχής στο ματς κόντρα στους Λαρισαίους.

Έτσι έκλεισε ένα ακόμα ζήτημα για τους Πατρινούς, αφού η μπλε κάρτα των Μοσνί, Μόντιελ και Πέτριτς είχε έρθει στις αρχές της εβδομάδας. 

Παναχαϊκή: Γενική είσοδος 5 ευρώ με Απόλλων Λάρισας

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή 1891 ενόψει του αγώνα με τον Απόλλωνα Λάρισας για την 18η αγωνιστική της Football League (23/2-15:00) στο γήπεδο της ομάδας στην Αγυιά ανακοινώνει τα εξής: 

ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ 

Ορίζεται στην τιμή των 5 ευρώ 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Στην Θύρα των επισήμων τα εισιτήρια θα κοστίζουν 15 ευρώ, στην Θύρα των φιλοξενουμένων 10 ευρώ και τα συγκεκριμένα εισιτήρια θα πωλούνται την ημέρα του αγώνα. 

ΔΩΡΕΑΝ ΕΙΣΟΔΟΣ

Παιδιά κάτω των 12 ετών με την συνοδεία ενηλίκου

Η προπώληση των εισιτηρίων θα ξεκινήσει την Πέμπτη (21/2) έως και την Παρασκευή (22/2) ώρες καταστημάτων στα κάτωθι σημεία: 

-Βιβλιοπωλείο Discover, Βούρβαχη 3 & Κορίνθου.

-Κατάστημα οπτικών VISION SPOT, Έλληνος Στρατιώτου & Πέντε Πηγαδίων (έναντι ΕΛΤΑ).

-CANTINA 89, Πλατεία Πίνδου.

Για την εξυπηρέτηση των φιλάθλων την ημέρα του αγώνα, θα ανοίξουν δύο εκδοτήρια, στην Θύρα 2 ( επισήμων ) και στην Θύρα 3 ( σκεπαστή ), στις 13:00.

Ανακοινώνεται τέλος ότι ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η είσοδος στο γήπεδο με νερά, φαγητά, αναψυκτικά και καφέδες, εκτός από αυτά που πωλούνται στα Κυλικεία του Γηπέδου.  

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΤΑΞΙΔΕΨΑΝ ΣΤΗΝ ΣΠΑΡΤΗ

Οι φίλαθλοι της Παναχαϊκής που ταξίδεψαν στην Σπάρτη, θα μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήρια τους στην προνομιακή τιμή του 1,00 ευρώ, την Παρασκευή (22/2) από τις 09:00 έως τις 13:00, από τα γραφεία της ΠΑΕ (κάτω από την Θύρα των επισημών στην Αγυιά), με την επίδειξη του εισιτηρίου τους ή μίας απλής απόδειξης διοδίων της Εθνικής Οδού Κορίνθου-Σπάρτης. Όσον αφορά τους οργανωμενούς φιλάθλους της ομάδας μας που ταξίδεψαν στην Σπάρτη, οι υπεύθυνοι των συνδέσμων (Αχαιοί-3, Nortenos, Navajo) θα παραλάβουν συνολικά τα εισιτήρια που τους αναλογούν από τα γραφεία της ΠΑΕ, έτσι ώστε να τα διανείμουν στους δικαιούχους. 

ΕΠΣΑ-Παναχαϊκή: Αποκαταστάθηκαν οι σχέσεις, μπαίνουν στο πρωτάθλημα οι Νέοι!

Σε καλό δρόμο πλέον βαδίζει πλέον η σχέση της ΕΠΣ Αχαΐας με την Παναχαϊκή, κάτι που πιστοποιεί και η παρακάτω ανακοίνωση που αφορά την ομάδα Νέων των «κοκκινόμαυρων» η οποία θα συμμετέχει στο πρωτάθλημα Stanno Primavera της ΕΠΣΑ.

Το πρώτο βήμα έγινε πριν λίγο καιρό με την κλήση των παιδιών στις Μικτές ομάδες και την άρση απαγόρευσης. Τώρα ποιοι είχαν ευθύνες για να «χαλάσει» αυτή η σχέση της Ένωσης με την μεγάλη ομάδα της πόλης, το αφήνουμε στην δική σας κρίση.

Αναλυτικά:

"Η ΕΠΣ Αχαΐας θα ήθελε να ανακοινώσει την συμμετοχή – εκτός βαθμολογικού συναγωνισμού - της Παναχαϊκής στην κατηγορία Νέων του πρωταθλήματος STANNO PRIMAVERA. 

Η ΕΠΣ Αχαΐας θέλοντας να είναι κοντά στην ομάδα της πόλης μας και να κάνει μια νέα αρχή γεφυρώνοντάς ένα μικρό χάσμα (με μικρές παρανοήσεις) που είχε δημιουργηθεί, αποδέχτηκε το αίτημα της  Παναχαϊκής (το οποίο τέθηκε από άλλους ανθρώπους και συζητήθηκε ενδελεχώς σε ένα διαφορετικό, από το προηγούμενο, πεδίο συνεννόησης) για συμμετοχή των αθλητών της σε ένα οργανωμένο και δομημένο πρωτάθλημα.

Με τον τρόπο αυτό καλύπτεται η αγωνιστική απραξία παιδιών που έχουν γεννηθεί στο 2002".

Με τεχνικό δίδυμο μέχρι το φινάλε ο Παναιγιάλειος

Μετά την λύση της συνεργασίας με τον Χρήστο Καραπίτσο ο Παναιγιάλειος που βρίσκεται σε πολύ δύσκολη βαθμολογικά θέση θα πάει στις έξι τελευταίες αγωνιστικές με τεχνικό δίδυμο τους Αλέξη Σπυρόπουλο και Μάκη Λελούδα, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του www.patragoal.gr! Οι δύο παλιοί παίκτες αναλαμβάνουν ένα δύσκολο φορτίο και θα προσπαθήσουν για το καλύτερο μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος.

"Χώρισαν" Καραπίτσος και Παναιγιάλειος

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Παναιγιαλείου αποτελεί ο Χρήστος Καραπίτσος. 

«Ο Παναιγιάλειος Γυμναστικός Σύλλογος ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας του με τον προπονητή Χρήστο Καραπίτσο.

Ευχαριστούμε τον κ. Καραπίτσο για τη μεταξύ μας συνεργασία και την προσφορά του στην ομάδα μας, του ευχόμαστε δε καλή επιτυχία στην μετέπειτα προπονητική του καριέρα».

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS