Τραγελαφικές καταστάσεις στην Σπάρτη...

Οι τραγελαφικές καταστάσεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο καλά κρατούν.

Το Σάββατο (13/4) η ομάδα της Σπάρτης που με τα χίλια ζόρια συνεχίζει ακόμα να κατεβαίνει στα ματς της Football League, ηττήθηκε με το ευρύ 7-0 μέσα στην έδρα της από την Δόξα Δράμας, ωστόσο η έκβαση της αναμέτρησης ήταν το πλέον ασήμαντο.

Αυτό που από χθες σχολιάζεται αρνητικά, ήταν ο τρόπος με τον οποίο οι Λάκωνες αγωνίστηκαν, καθώς έπαιξαν με 10 (!) ποδοσφαιριστές στο αρχικό σχήμα και με έναν παίκτη στον πάγκο για αλλαγή. Και αγωνίστηκαν με 10 παρότι είχαν δηλώσει 11 στο φύλλο αγώνα!

Πραγματικά το βαρέλι δεν έχει πάτο και μετά από αυτό προκύπτει ένα σοβαρό ερώτημα. Πρέπει οι αντίπαλες ομάδες να σέβονται όσες έχουν τέτοια προβλήματα χωρίς να σκοράρουν κατά ριπάς ή μήπως πρέπει να ξεγυμνώνεται με τέτοιο τρόπο η ανυπαρξία αυτών των σωματείων;

Το μόνο σίγουρο είναι ότι από αυτές τις ιστορίες ζημιώνεται το άθλημα και φυσικά όλοι όσοι εμπλέκονται σε αυτό (ποδοσφαιριστές, προπονητές και άλλοι εργαζόμενοι) που κυριολεκτικά βασανίζονται χάνοντας τα χρήματα τους και τον χρόνο τους σε τέτοιες καταστάσεις.

Τι να πει κανείς...