Γιώργος Βασιλειάδης: Στην ΕΠΟ πετάει το μπαλάκι για τον αριθμό των ομάδων στα επαγγελματικά πρωταθλήματα

Σύμφωνα με τον σχεδιασμό των ποδοσφαιρικών πρωταθλημάτων της επόμενης αγωνιστικής περιόδου θα δημιουργηθεί μια επιπλέον κατηγορία κάτω από την super league ενώ ο αριθμός των ομάδων που μετέχουν στα πρωταθλήματα θα περιοριστούν στις 14 - «Τρίπλα» Βασιλειάδη για να μετριάσει τις αντιδράσεις των βουλευτών

Στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία πετάει το μπαλάκι για τον τελικό αριθμό των ομάδων που θα μετέχουν στα επαγγελματικά πρωταθλήματα ο κ. Γιώργος Βασιλειάδης επιχειρώντας να περιορίσει τις σφοδρές αντιδράσεις βουλευτών – και του ΣΥΡΙΖΑ – για την τροπολογία που επιχειρεί να αναδιαρθρώσει τις κατηγορίες ποδοσφαίρου.

Σύμφωνα με τον σχεδιασμό των ποδοσφαιρικών πρωταθλημάτων της επόμενης αγωνιστικής περιόδου θα δημιουργηθεί μια επιπλέον κατηγορία κάτω από την super league ενώ ο αριθμός των ομάδων που μετέχουν στα πρωταθλήματα θα περιοριστούν στις 14. Σύμφωνα με τις αντιδράσεις παραγόντων του ποδοσφαίρου η προωθούμενες αλλαγές ζημιώνουν ομάδες όπως ο ΠΑΣ Γιάννενα, ο ΟΦΗ, ο Ολυμπιακός Βόλου κ.α. Από την πλευρά της αντιπολίτευσης δε, επισημαίνεται ότι η τροπολογία αιφνιδιάζει τις ΠΑΕ καθώς κατατέθηκε μετά την λήξη των πρωταθλημάτων.

Δείτε περισσότερα στο www.protothema.gr