Τροποποιεί το καταστατικό η Ένωση Β' Εθνικής

Ημέρα Γενικής Συνέλευσης θα είναι η 1η Ιουλίου για την Ένωση Β' Εθνικής, καθώς θα διεξαχθεί και η προγραμματισμένη τακτική, αλλά θα πραγματοποιηθεί και έκτακτη, όπως ανακοινώθηκε την Πέμπτη (20/6).

Η πρώτη αφορά τον διοικητικό και οικονομικό απολογισμό της σεζόν 2018-19, ενώ αντικείμενο της έκτακτης Γ.Σ. είναι η τροποποίηση του καταστατικού, προκειμένου η διοργανώτρια αρχή να έχει και επίσημα υπό την αιγίδα της και τη νεοσύστατη Σούπερ Λίγκα 2, εκτός από τη Football League.

Αναλυτικά, οι ανακοινώσεις:

1. «Σας γνωρίζουμε πως τη Δευτέρα 1 Ιουλίου και ώρα 15.00, στα γραφεία της Ένωσης (Θεμιστοκλέους 42, 4ος όροφος), θα πραγματοποιηθεί Τακτική Γενική Συνέλευση της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Β΄ Εθνικής κατηγορίας, με Θέμα Ημερήσιας Διάταξης το εξής:

Διοικητικός – Οικονομικός Απολογισμός περιόδου 2018-2019

Σε περίπτωση έλλειψης απαρτίας, η Συνέλευση θα συνέλθει εκ νέου στις 2 Ιουλίου 2019 και ώρα 15.00 στον ίδιο χώρο».

2. «Σας γνωρίζουμε πως τη Δευτέρα 1 Ιουλίου και ώρα 16.00, στα γραφεία της Ένωσης (Θεμιστοκλέους 42, 4ος όροφος), θα πραγματοποιηθεί Έκτακτη Γενική Συνέλευση της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Β΄ Εθνικής κατηγορίας, με Θέμα Ημερήσιας Διάταξης το εξής:

Τροποποίηση – εναρμόνιση σύμφωνα με το Νόμο, του Καταστατικού της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Β΄ Εθνικής κατηγορίας στο σύνολό του.

Σε περίπτωση έλλειψης απαρτίας, η Συνέλευση θα συνέλθει εκ νέου την Τρίτη 2 Ιουλίου 2019 και ώρα 16.00, στον ίδιο χώρο».