Στον αέρα, όπως αναμενόταν βρίσκεται το νέο πρωτάθλημα

Καζάνι που βράζει είναι η νεοσύστατη Σούπερ Λίγκα 2 καθώς από την στιγμή που υπάρχει μεγάλη στασιμότητα στο θέμα με την ΕΡΤ και την σύμβαση που έχει υπογραφεί από την υπάρχουσα κυβέρνηση. 

Οι ομάδες όπως αναμενόταν, ξεκαθάρισαν προς το προεδρείο του συνεταιρισμού ότι δεν είναι διατεθειμένες να μπουν στη διαδικασία να παίξουν, εφόσον δεν τηρηθούν τα συμφωνηθέντα! Ούτως ή άλλως, όπως έχουμε σημειώσει, εφόσον οι ομάδες δε λάβουν την επιχορήγηση που έχει εξ αρχής τονιστεί ότι θα λάβουν, τότε επί της ουσίας ακυρώνεται η "βάση", η ύπαρξη αυτή καθαυτή της αναδιάρθρωσης!

Αυτά κι άλλα πολλά, λοιπόν, τονίστηκαν στο πλαίσιο της συνεδρίασης όπου το παρόν έδωσαν οι 12 ΠΑΕ που θα λάβουν μέρος στο νέο πρωτάθλημα, οι άνθρωποι των οποίων φαίνεται να περιμένουν πλέον, μην έχοντας άλλωστε κι άλλη επιλογή, να περάσουν οι εκλογές της 7ης Ιουλίου, να προκύψει η νέα κυβέρνηση και από κει και πέρα να ξεκαθαρίσει οριστικά το ζήτημα.

Το πραγματικά ενδιαφέρον ζήτημα θα είναι να μη δοθούν για τον οποιονδήποτε λόγο τα ποσά που έχει ψηφιστεί ήδη από τη Βουλή να δοθούν στην κάθε ΠΑΕ και τα οποία υπενθυμίζεται πως ανέρχονται κοντά στις 900.000 ευρώ... Αυτός βασικά είναι και ο λόγος που οι ομάδες, η μία μετά την άλλη, δεν προχωρούν σε κάποια κίνηση και ειδικότερα στο μεταγραφικό επίπεδο, περιμένοντας τα δεδομένα που θα προκύψουν για το νέο πρωτάθλημα.

Με βάση όλα τα παραπάνω, όπως τονίστηκε κιόλας την συνεδρίαση, αυτή τη στιγμή είναι ένα μεγάλο ερωτηματικό πότε και πώς θα ξεκινήσει η νέα σεζόν, κάτι που αυτή τη στιγμή δείχνει αδύνατο να συμβεί στα μέσα του Σεπτέμβρη...