Η νέα κυβέρνηση και τα τηλεοπτικά του ποδοσφαίρου

Οπως είναι γνωστό, την παραμονή της αλλαγής της κυβερνητικής σκυτάλης, ο ΣΥΡΙΖΑ έδωσε την εντολή στην ΕΡΤ προκειμένου να προχωρήσει τις συμφωνίες με το ελληνικό ποδόσφαιρο και από κει και πέρα το ζήτημα πλέον περιέχεται στη Νέα Δημοκρατία.

Μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει κάποια αντίδραση ή άποψη που να έχει εκφραστεί για το πώς θα τοποθετηθεί με το θέμα των τηλεοπτικών και αν εν ολίγοις θα αξιοποιήσει τη συμφωνία που είχε η προηγούμενη κυβέρνηση προκειμένου η ΕΡΤ να καλύψει τηλεοπτικά κάποιες ομάδες από τη Σούπερ Λιγκ 1 και τον φορέα της Σούπερ Λιγκ 2.

Γενικότερα, με ενδιαφέρον αναμένεται ο ορισμός του νέου υφυπουργού των σπορ, ο οποίος θα διαδεχθεί τον Γιώργο Βασιλειάδη. Ο τελευταίος όπως είναι γνωστό, προχώρησε το σχετικό νομοσχέδιο και μένει να φανεί ποιος θα τον διαδεχθεί και αν επί της ουσίας θα αναλάβει να υλοποιήσει όλα όσα έχουν ψηφιστεί τον προηγούμενο καιρό.

Το σίγουρο είναι πως οι αποφάσεις θα πρέπει να ληφθούν το συντομότερο δυνατό, καθώς έχει υπάρξει ήδη μεγάλη καθυστέρηση, που αυτό μάλιστα φαίνεται και στους προγραμματισμούς των ομάδων, που μέχρι τώρα κινούνται σε πολύ χαμηλά επίπεδα για την εποχή...

Πηγή: athlitiko.gr